Antena Meniu Search
x

Scandal monstru între două familii rivale din Săcele

Suntem în plină pandemie şi de mai bine de o lună ni se recomandă, mai presus de orice, distanţarea socială. Efectele acestor restricţii se văd, însă, pe toate palierele. Dovadă stau conflictele care izbucnesc între oameni şi autorităţi.

de Redactia Observator

la 20.04.2020, 11:46

Vezi și
  • Oamenii legii au fost nevoiți să tragă focuri de avertisment
  • 18 persoane au fost duse la secția de poliție pentru audieri

Ieri, într-una dintre cele mai mari comunităţi de rromi din ţară, în municipiul Săcele din Braşov, a fost un scandal monstru. Scenele de o violenţă extremă au fost filmate chiar de poliţiştii care au intervenit pentru a aplana conflictul izbucnit între două familii rivale care s-au bătut cu bâte şi lopeţi. mai mult decat atat. S-au tras focuri de armă pentru a calma spiritele. 18 persoane au fost reţinute. Imagini cu puternic impact emoţional.

Sunt scene şocante surprinse, ieri după-amiază, în cartierul Gârcini din Săcele. Membrii a două familii rivale şi-au declarat război în prima zi de Paşte, după mai multe tensiuni repetate. În toiul scandalului, un bărbat se urcă într-o maşină şi înaintează glonţ în faţa mulţimii. Ar fi vrut să intre în gospodăria celeilalte familii. Se opreşte în gard, iar un tânăr este lovit în plin, moment în care ceilalţi din jur sar cu bâte şi lopeţi. Totul, în faţa forţelor de ordine.

Poliţiştii cheamă întăriri şi apelează la armă pentru a calma spiritele. Două focuri au fost trase în plan vertical, ca avertisment.

În mijlocul haosului ajung mai multe echipaje de poliţie, jandarmi, dar şi echipe ale Serviciului de Acţiuni Speciale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apele s-au liniştit abia spre seară când agresorii au fost duşi rând pe rând la secţia de Poliţie.

NADIA OLARU, PURTĂTOR DE CUVÂNT IPJ BRAȘOV - În urma cercetărilor, poliţiştii au depistat şi identificat 18 persoane ce au fost implicate în cauză. În urma conflictului, şase persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar o persoană a fost transportată la spital, refuzând internarea.

Cazul a fost preluat de Parchet, iar toţi cei 18 indivizi implicaţi în scandal au fost reţinuţi.

Tot aseară, a avut loc un scandal asemănător şi într-un cartier din Ploieşti izbucnit, însă, pe fondul consumului de alcool.

Conflicte petrecute la nici 24 de ore de cel din Hunedoara, unde mai multe echipaje de intervenţie au fost atacate când au vrut să legimeze un individ. Patru persoane au fost arestate în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Scandal monstru între două familii rivale din Săcele