Antena Meniu Search
x

Ședinţe foto și degustări de vin, în plantațiile de muri

Cum şedinţele foto din lanul de rapiţă sau printre florile de maci nu au avut loc anul acesta, un tănăr din Gorj a venit cu o idee inedită. Cei ce vor să-şi ia revanşa pot alege varianta fotografiilor, în plantaţia sa de muri. Arbuştii s-au umplut de flori, iar tabloul este unul superb. La final, se poate degusta şi vinul sau cidrul de mure.

de Redactia Observator

la 07.06.2020, 15:58

Vezi și
  • Sedințele foto între muri, un moment de neuitat
  • Fotografiile, la pacchet cu o degustare de vin sau cidru

Aşa a decurs prima şedinţă foto în plantaţia de muri, iar Vlad şi Andreea au fost actorii principali. În acest fel şi-au dorit să îşi promoveze noua colecţie de costume, iar dintre muri nu avea cum să lipsească. maşina de cusut.

Florile multe înseamnă că recolta de mure va fi mai bogată în acest an și totodată, compun un peisaj superb, perfect pentru o ședință foto inedită.

Ședințele foto în aer liber sunt tot mai populare în rândul celor care vor să păstreze o amintire vie. După sute de fotografii, tinerii s-au relaxat la un pahar de vin.

Tinerii au profitat de ocazie să-şi reîncarce bateriile în aer liber, printre flori şi zumzet de albine. Proprietarul plantaţei i-a însoţit pe aceştia, fiind chiar el iniţiatorul acestei idei.

Ionel Burtea, proprietarul plantației Am pregătit o şedinţă în momentul când florile sunt la gradul maxim de coacere şi am vrut să combinăm antreprenoriatul local într-o fermă şi să ducem stilul la alt nivel. Aşteptăm invitaţii să vină să facă poze, să facă o şedinţă foto într-o destinaţie aparte, dar şi să deguste prodesele noastre.

Plantația de muri se întinde pe cinci hectare şi este printre cele mai mari din țară. Aici este produs şi celebrul vin de mure. Cei ce îşi doresc să facă poze pe dealurile cu muri nu plătesc nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ședinţe foto și degustări de vin, în plantațiile de muri