Antena Meniu Search
x

Sfârşit cumplit pentru un copil de doar 10 ani din Vaslui! Micuţul şi-a prins gâtul în geamul de la portiera maşinii

Băiatul şi-a prins gâtul în geamul de la portiera maşinii din curte, în care se juca. Şi nimeni nu i-a auzit strigătele de ajutor.

Vezi și

Băiatul şi-a prins gâtul în geamul de la portiera maşinii din curte, în care se juca. Şi nimeni nu i-a auzit strigătele de ajutor. Era singur acasă când s-a petrecut tragedia. Iar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru el. 

Copilul de 10 ani din Codăeşti a fost găsit fără suflare, prins în geamul de la portiera maşinii surorii sale, parcată chiar în curtea casei. Fetiţa şi tatăl ei, vecini cu familia băiatului, sunt în stare de şoc.

Maşina avea sistem de închidere automată şi cel mai probabil, în joacă, băiatul a apăsat butonul şi nu a mai avut timp să se salveze. Era singur acasă în acel moment. Mama lui era la serviciu. 

Vecinii au sunat de urgenţă la 112, iar între timp, bărbatul care l-a găsit a încercat să-l scoată din capcana mortală şi să-i acorde primul ajutor. Şi medicii au încercat să îl resusciteze dar degeaba. Copilul şi-ar fi dat ultima suflare cu mult timp înainte să fie găsit. 

Livin Ţicu, viceprimarul comunei Codăeşti: "Un copil dintr-o familie bună, un copil bun, cuminte. Este un caz nefericit, o nenorocire pentru noi şi pentru familia din care face parte. Este o familie care are grijă de copil, dar când e ca să fie nenorocire, nu o poţi ocoli."

Localnicilor nu le vine să creadă nenorocirea. Familia a mai fost lovită de tragedie şi acum 5 ani când tatăl băiatului a murit. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările în acest caz şocant. Pe fir ar putea să intre şi inspectorii de la Protecţia Copilului având în vedere că băiatului nu era supravegheat. Sora lui munceşte în Marea Britanie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Sfârşit cumplit pentru un copil de doar 10 ani din Vaslui! Micuţul şi-a prins gâtul în geamul de la portiera maşinii