Antena Meniu Search
x

Si-a injunghiat fetita de opt ani, de teama sa nu ajunga pe mainile proxenetilor!

Caz revoltator in judetul Bacau. O mama si-a injunghiat fetita de opt ani, de teama, spune ea, ca cea mica sa nu ajunga pe mainile traficantilor de carne vie.

Vezi și

Femeia le-a spus apropiatilor ca astazi ar trebui sa fie martor intr-un proces de prostitutie si ca se teme pentru viata ei si a copilei. A luat un cutit si a lovit-o pe fata aproape de inima, apoi s-a injunghiat si ea.  Amandoua au fost transportate de urgenta la spital.

A vrut, se pare, sa o apere de o viata de chinuri. La numai opt ani, fata ei ar fi fost in pericol sa fie vanduta.

“A primit amenintari prin usa. Nu ma mai pot intelege cu ea, nu am luat-o in serios, am zis ca o potolesc, ca o linistesc, ca ea este prinsa si dusa la prostitutie, daca refuza, toata familia o sa aiba de suferit”, a declarat bunica fetei injunghiate.

Mama micutei a pus mana pe un cutit si, intr-o fractiune de secunda, a injunghiat-o. Apoi, a incercat sa se omoare si ea. 

“Stateam toate trei pe pat cu fetita, pe un calculator din asta, faceam cuvinte si cum eram atente, deodata m-am trezit ca -i baga in ea cutitul, apoi l-a luat si l-a bagat si in ea. A zis ca decat sa ajunga la prostitutie, mai bine asa, sa stie ca a murit si ea si fata si s-a terminat povestea”, a mai spus bunica.

Din fericire, lama cutitului nu i-a pus viata in pericol fetei.

Fetita de opt ani si mama ei se afla acum in afara oricarui pericol. Amandoua au ramas internate peste noapte sub atenta supraveghere a medicilor. Femeia va fi supusa si unor investigatii psihiatrice, pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul in care si-a injunghiat copilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Si-a injunghiat fetita de opt ani, de teama sa nu ajunga pe mainile proxenetilor!