Antena Meniu Search
x

Bărbatul care apare alături de Simona Halep în fotografiile din vacanţa liderului WTA şi despre care se spune că e iubitul ei A VORBIT

Câteva fotografii cu Simona Halep în vacanţă au stârnit imaginaţia fanilor. Cea mai bună jucătoare din lume apare în compania unui tânăr misterios.

Vezi și

Câteva fotografii cu Simona Halep în vacanţă au stârnit imaginaţia fanilor. Cea mai bună jucătoare din lume apare în compania unui tânăr misterios. Par apropiaţi. Iau masa împreună, au fost surprinse şi câteva gesturi tandre şi discută relaxaţi pe marginea fotografiilor din telefonul Simonei Halep. Momentele au fost surprinse într-o staţiune de lux din Italia, unde vedete de pe tot globul îşi petrec vacanţele. 

Simona radiază de fericire. Se plimbă pe străduţele cochete ale staţiunii faimoase Portofino, de pe riviera italiană. Tânărul care ţine o mână pe umărul ei este Radu Barbu, fost tenismen. Relaxaţi, mănâncă pizza împreună, la o terasă. Şi îşi zâmbesc des. Mai ales când cea mai bună jucătoare de tenis din lume îi arată fotografiile recente, din telefonul mobil. 

Cea mai bună clasare a lui Radu Barbu în tenisul mare a fost locul 1.151, în 2004. Astăzi, la 34 de ani, este antrenor de tenis la un club de copii din Piteşti. Caută tinere talente. 

Radu Barbu şi Simona Halep au prieteni comuni din lumea tenisului. Jucătoarea din Constanţa a declarat de mai multe ori că cercul ei de prieteni este unul restrâns. Iar familia este cea mai importantă. Până va avea propriii copii, îşi răsfaţă nepoţica. 

Pe acelaşi subiect

Iubeşte şi sesiunile de shopping, iar asta se vede şi în imaginile din Italia. Îmbrăcată lejer, cu ochelarii de soare pe cap, Simona apare şi în compania unei prietene, la cumpărături. După ce imaginile cu tânărul misterios s-au rostogolit pe internet, Radu Barbu a transmis că nu face comentarii şi a negat o posibilă relaţie. 

De-a lungul timpului, jucătoarea a fost discretă în ceea ce priveşte viaţa ei amoroasă. Singura relaţie la care a renunţat la un moment dat să o mai ţină ascunsă a fost cea cu fiul omului de afaceri Teia Sponte. Costa şi Simona au fost împreună mai bine de doi ani. 

Acum, Simona Halep se bucură în staţiunea vedetelor de o vacanţă binemeritată. 2017 este cel mai bun al carierei. Încheie pe primul loc şi a strâns premii de peste 5 milioane de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care apare alături de Simona Halep în fotografiile din vacanţa liderului WTA şi despre care se spune că e iubitul ei A VORBIT