Antena Meniu Search
x

Sirul necazurilor din familia Becali

Ultimele trei luni au rescris istoria familiei Becali. Candva, erau cei mai invidiati oameni. Acum, nimeni nu vrea sa fie in pielea lor. Dupa condamnari la inchisoare, familia e indoliata.

Vezi și

A fost o zi trista si nici nu putea fi altfel in Pipera, unde intreaga comunitate a simtit cumva durerea familiei Becali. Oamenii au iesit la poarta sa intampine cortegiul funerar care a parasit resedinta familiei in jurul pranzului, iar multi dintre ei s-au alaturat alaiului. Un mars al linistii si al durerii prin care mama lui Ioan si Victor a fost condusa pe ultimul drum.

Prima oprire a cortegiului a fost in fata Bisericii Adormirii Maicii Domnului, ridicata din donatiile lui Gigi Becali. Un moment de rugaciune prin care familia a vrut sa aduca un ultim omagiu, dar si sa puna cumva capat tuturor necazurilor care s-au abatut asupra lor in ultimele trei luni.

Cand spui Becali, spui Pipera. O familie cat o comuna. Cea mai bogata comuna din Romania. O familie acum in negru.

Everdichia Becali. In limba greaca, inseamna justitie pentru toti. Dar justitia nu a adus mereu bucurie. Nici pentru fiii ei, nici pentru nepot.

In 2013, justitia l-a condamnat pe Gigi Becali. Nu o data, ci de trei ori. A plecat la inchisoare pentru trei ani si jumatate. Condamnat pe rand in dosarul sechestrarii hotilor de masini, apoi in dosarul schimbului de terenuri cu MApN si, in final, in dosarul Valiza.

Legea nescrisa a familiei Becali spune ca barbatii isi apara cu orice pret femeile si parintii. O lege transmisa din generatie in generatie.

Ultimele trei luni rescriu istoria familiei Becali si-o intorc in timp. De la afaceri de succes si petreceri, la austeritate si meditatie in celula.

Giovani si Victor Becali sunt acum capii familiei, dar nici ei nu stau linistiti. Urmeaza rejudecarea dosarului Transferurilor. Dosar, in care, acum trei luni, procurorii cereau pentru ei 15 ani de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Sirul necazurilor din familia Becali