Antena Meniu Search
x

Şoferii bucureşteni nu renunţă la telefoane, în ciuda amenzilor usturătoare (Video)

Şoferii bucureşteni nu se despart de telefon la volan, chiar dacă acest lucru îi costă 1.200 de lei. Dublarea amenzilor nu a dus la scăderea abaterilor în trafic aşa cum se aşteptau poliţiştii, dimpotrivă. 250 de conducători auto au fost amendaţi într-o singură săptămână.

de Redactia Observator

la 21.10.2019, 20:44

Vezi și

Şoferii bucureşteni nu se despart de telefon la volan, chiar dacă acest lucru îi costă 1.200 de lei. Dublarea amenzilor nu a dus la scăderea abaterilor în trafic aşa cum se aşteptau poliţiştii, dimpotrivă. 250 de conducători auto au fost amendaţi într-o singură săptămână, iar opt au rămas pietoni după schimbarea Codului Rutier.

Chiar dacă ştiu că riscă amenzi usturătoare, şoferii nu se pot dezlipi de telefoanele mobile. Mai mult, după înăsprirea regulilor, numărul abaterilor în loc să scadă, a crescut.

Deşi amenzile sunt considerabil mai mari, acest lucru nu i-a speriat pe şoferii bucureşteni. În săptămâna de dinaintea modificărilor aduse codului rutier au fost aplicate 167 de sancţiuni pentru folosirea telefonului mobil, iar săptămâna aceasta au fost aplicate peste 250.

Tot în ultima săpătmână, opt şoferi au rămas pietoni pentru că în timp ce foloseau telefoanele la volan au încălcat şi alte reguli în trafic. 

Altfel spus, un sms sau un telefon dat de la volan îi poate costa pe şoferi chiar şi 1200 de lei. Astăzi, în două ore, agenţii au amendat 14 conducători auto. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii le recomandă şoferilor să folosească dispozitive ce pot fi controlate prin comandă vocală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Şoferii bucureşteni nu renunţă la telefoane, în ciuda amenzilor usturătoare (Video)