Foto

Şoferiţă, obligată de un poliţist să îşi cureţe numerele de înmatriculare. Femeia a fost şi amendată

De Monica Palade.
Publicat: 10.02.2021, 14:46.
Actualizat: 10.02.2021, 18:50

O şoferiţă a fost obligată de un poliţist să îşi cureţe numerele de înmatriculare care nu se mai vedeau. Totodată, femeia a fost şi amendată de omul legii.

Şoferiţă, obligată de un poliţist să îşi cureţe numerele de înmatriculare. Femeia a fost şi amendată

Facebook/Poliţia Română

Imaginea cu şoferiţa curăţându-şi maşina a fost postată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, pentru a trage un semnal de alarmă pentru cei care se află în aceeaşi situaţie.

"Ai grijă că mașina ta să nu arate precum cea din imaginea de mai jos!

Plăcuțele de înmatriculare trebuie să fie mereu curate, astfel încât numărul de înmatriculare să fie vizibil!

OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice: Constituie contravenție conducerea unui vehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare sunt deteriorate, murdare ori acoperite cu gheață sau zăpadă de natură a împiedica identificarea numărului de înmatriculare sau de înregistrare", se arată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

"Amendați întâi firmele de deszăpezire, sa nu mai dea cu nisip și sare"

Internauţii au reacţionat imediat, cerându-le oamenilor legii să-i amendeze pe cei de la drumuri pentru faptul că numerele de înmatriculare se murdăresc.

"Amendați întâi firmele de deszăpezire, sa nu mai dea cu nisip și sare! Când strada e murdara și e umeda, rulez 200 de metri și nu le mai vezi, numerele! Când vom avea străzi care sunt dezghețat doar cu sare, lucrurile ar sta altfel!"

"Sunt de acord sa amendati daca avem drumuri bune, drumuri curate dar nu avem nici una, nici alta si pe deasupra drumurile sunt pline cu pietre. La dezapezire ar fi trebuit o anumita granulatie la nisip, de ce nu ati verificat si nisipu. Cat de des merge masina de spalat drumul? Rusine!"

"Sunt de acord cu ce spuneti dar cateodata placutele de inmatriculare se murdaresc si dupa 10 km gratie starii carosabilului...nah in alte parti ale europei nu am vazut atata namol si praf pe carosabil ca la noi... pentru ca cineva nu amendeaza vehiculele care aduc pe carosabil namol si praf..."

"Poate ar ajuta niste strazi ceva mai curate ? Cred ca primaria ar trebui amendata", au fost câteva din comentariile utilizatorilor.

Citeşte şi: Poliţia Română, mesaj inedit de Bobotează

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.