Antena Meniu Search
x

Imagini uluitoare pe autostrada A1. Şoferul unui camion încărcat cu lemne a gonit pe contrasens! (Video)

Camionul cu două remorci pline cu lemne circulă pe contransens, pe autostrada dintre Sibiu şi Deva. Un şofer care vede camionul venind direct spre el, dă flash-uri. Viteza legală pe autostradă este de 130 de kilometri pe oră, iar un impact frontal cu mastodondul înseamnă moarte sigură.

Vezi și

Camionul cu două remorci pline cu lemne circulă pe contransens, pe autostrada dintre Sibiu şi Deva. Un şofer care vede camionul venind direct spre el, dă flash-uri. Viteza legală pe autostradă este de 130 de kilometri pe oră, iar un impact frontal cu mastodondul de zeci de tone înseamnă moarte sigură.

Pe autostrada A1 au fost surprinse mai multe astfel de scene doar în acestă vară.

În unele cazuri, inconştinţa sau neatenţia au făcut victime. 

La începutul lunii iulie, o şoferiţă a intrat greşit pe şosea, între Sibiu şi Sebeş. Când şi-a dat seama că e pe contrasens, a încercat să întorcă. Două maşini au lovit-o în plin şi trei oameni au ajuns la spital. 

Cu două săptămâni înainte, un şofer de 70 de ani greşea încadrarea pe nodul rutier Simeria, intra pe constrasens şi lovea violent maşinile din faţă. Patru oameni au murit atunci în accident. Modul în care a fost realizat nodul rutier ar fi fost una dintre cauzele tragediei, susţin unii şoferi.

Între Drumul Naţional şi autostradă nu sunt separatoare de mers. Doar o linie continuă.

Pentru şoferii prinşi că circulă pe contrasens, pe autostradă, legea prevede o amendă cuprinsă între 860 şi aproape 1200 de lei, iar permisul este reţinut pentru 60 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Imagini uluitoare pe autostrada A1. Şoferul unui camion încărcat cu lemne a gonit pe contrasens! (Video)