Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sotia unui politist din Gaesti era capul unei retele de spargatori

In vreme ce sotul ei se chinuia sa-i bage pe hoti dupa gratii, ea controla o retea de spargatori care i-a terorizat vreme de un an pe oameni din Gaiesti. Sotia unui politist din oras a fost incatusata pentru ca ar fi comandat sase spargeri.

de Redactia Observator

la 02.04.2013 , 08:10

Primul jaf a avut loc in vara anului trecut, dar femeia a ajuns in atentia anchetatorilor abia la inceputul anului, dupa ce si-a inscenat spargerea propriei locuinte.

Fara stirea sotului ei, femeia ar fi pus pe picioare o retea de spargatori.

“In perioada iulie 1012-ianuarie 2013 au patruns prin efractie intr-un numar de sase imobile, de unde au sustras in principal bijuterii in valoare totala de peste 200.000 de lei” a declarat purtatprul de cuvant al IPJ Dambovita, Alexandru Niculae..

Vezi și

Ieri, mascatii au patruns in casele lor, iar sotia politistului si doi dintre indivizii care ar fi furat pentru ea au fost dusi la audieri.

In urma cu cateva luni, femeia era victima in dosarul spargerilor de locuinte din Gaesti. Atunci, a facut plangere ca i-a fost sparta casa si i-au fost furate bijuteriile. Anchetatorii si-au dat seama ca povestea este cusuta cu ata alba si au inceput sa-i asculte telefonul. Asa au ajuns la concluzia ca femeia era capul retelei de spargatori.

A fost retinuta pentru 24 de ore, dar risca sa stea in inchisoare pana la 15 ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Sotia unui politist din Gaesti era capul unei retele de spargatori