Antena Meniu Search
x

Special! Ce ar trebui să știe femeile despre bărbați

Femeile şi bărbaţii gândesc foarte diferit, chiar şi atunci când vine vorba de relaţiile sexuale. Fiecare are anumite dorinţe, temeri sau fantezii pe care îi este teamă să le exprime. Tocmai de aceea este bine ca partenerii să comunice cât mai deschis

Vezi și

Femeile şi bărbaţii gândesc foarte diferit, chiar şi atunci când vine vorba de relaţiile sexuale. Fiecare are anumite dorinţe, temeri sau fantezii pe care îi este teamă să le exprime. Tocmai de aceea este bine ca partenerii să comunice cât mai deschis.

În viaţa noastră intimă, în viaţa noastră sexuală, cu atât mai mult ne dorim să fim lăudaţi, să primim mesajul că ceea ce suntem şi facem în intimitate este important şi atrăgător pentru partenerul sau partenera noastră", spune Diana Miron, psiholog.

Lăudarea partenerului este o mişcare strategică foarte eficientă.

Bărbaţilor le-ar plăcea ca partenerele lor să fie mai deschise şi mai receptive în dormitor, şi chiar să le spună ce le place şi unde greşesc. În ciuda faptului că femeilor le este oarecum teamă de intimitate. "Dacă prin intimitate ne referim la a-şi explora emoţiile şi a explora tot ce înseamnă o apropiere de suflet într-o relaţie, s-ar putea să le fie uneori frică, de fapt, cred că s-ar putea este în plus. Da, le este frică. Bărbaţii sunt învăţaţi de-a lungul vremii să exploreze acest domeniu al emoţiilor, al afectelor şi atunci sigur că da, vor fugi de ele".

Femeile ar trebui să ştie că bărbaţilor nu le plac refuzurile. cu atât mai mult când vine vorba de sex. Aşa că, pentru o relaţie împlinită, acestea ar trebui să evite scuzele de tipul durerilor de cap şi să fie cât mai deschise la noi experienţe. Mai ales că bărbaţii abia aşteaptă să încerce lucruri inedite.

Încă un lucru de care doamnele ar trebui să ţină cont este faptul că bărbaţii preferă femeile pasionale în defavoarea celor romantice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Special! Ce ar trebui să știe femeile despre bărbați