Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Oltenii au inventat toaleta "inteligentă"

În timp ce americanii mai un pic şi ajung pe Marte, în timp ce japonezii mai au un pic şi inventează teleportarea, în timp ce nemţii mai au un pic şi inventează maşina fără şofer, oltenii din Slatina au descoperit toaleta inteligentă.

Vezi și

 Românii adoră să inaugureze lucruri. Pare misiunea noastră în viaţă. Unii inaugurează 3 kilometri de autostradă, alţii inaugurează spitale care se închid a doua zi. De ce n-am inaugura şi o toaletă?

Toţi jurnaliştii din Slatina au fost invitaţi de autorităţi să asiste la minunea care a fost plantată în centrul oraşului. O toaletă publică. Dar nu orice fel de toaletă publică. Una în care până şi Robocop s-ar simţi confortabil. Oficial, este cea mai inteligentă toaletă din România.

Toaleta a fost cumpărată cu 25.000 de euro din Italia şi a fost adaptată rapid la spiritul antreprenorial oltenesc. Orice folosire te costă 50 de bani.

Având în vedere că trăim în ţara în care unul din doi români are toaleta în fundul curţii, de ce nu ne-am bucura şi pentru o toaletă în centrul oraşului? Mai ales că slătinenii au şi uitat de când n-au mai văzut o toaletă publică.

Aceeaşi problemă a fost sesizată şi de cele două doamne care au testat oficial toaleta. Şi care au intrat amândouă odată. După inaugurarea oficială, a venit rândul cetăţenilor de rând să testeze noua achiziţie a oraşului.

După fiecare utilizare, toaleta inteligentă se curăţă singură. În acelaşi timp, îi obligă pe cetăţeni să nu piardă timpul în interiorul ei. Dacă vreun om se închide înăuntru, uşa se deschide automat după 15 minute. Pe lângă asta, ar mai fi o singură întrebare. Oare va scăpa această toaletă nevandalizată?

Cu alte cuvinte, aceasta este prima toaletă cu bodyguarzi din România. Şi cu două cutii poştale la intrare. Pentru că nu ştii când ai nevoie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Oltenii au inventat toaleta "inteligentă"