Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Special! Telefonul ne scapă de probleme

Telefonul inteligent ne ajută nu doar să comunicăm eficient, să căutăm tot felul de informaţii pe internet sau să citim cărţi sau ziare, ci şi ne scapă de multe probleme. Una dintre acestea este atenţia nedorită pe care o doamnă o atrage din partea unui bărbat.

de Redactia Observator

la 23.11.2015 , 20:55

Telefonul inteligent ne ajută nu doar să comunicăm eficient, să căutăm tot felul de informaţii pe internet sau să citim cărţi sau ziare, ci şi ne scapă de multe probleme. Una dintre acestea este atenţia nedorită pe care o doamnă o atrage din partea unui bărbat. E de ajuns ca respectiva să se cufunde în studiul ecranului, pentru ca domnul să renunţe la orice tentativă de a o aborda

Chiar dacă poate părea o stupizenie, concentratul asupra telefonului mobil reprezintă cel mai elegant mod de a respinge pe cineva, fără să-l faci să se simtă jignit.

Iar româncele sunt experte în folosirea telefonului pe post de scut. Şi recurg la această metodă ori de câte ori simt nevoia. Mai mult, nici nu simt nevoia să se ascundă.

Vezi și

Însă telefonul mobil nu este folosit doar pentru a respinge un domn care încearcă să facă avansuri unei femei. Telefonul mobil poate fi folosit şi ca un instrument în jocul seducţiei. Orice bărbat apreciază mult mai mult când reuşeşte să cucerească o femeie aparent inabordabilă.

"Se formează un reflex, un reflex în care femeilor le place să temporizeze, totul să fie indirect, chiar dacă persoana ar dori să discute cu persoana respectivă, poate acest joc le dă o pauză, le dă o valoare, un timp ok, am înţeles intenţia ta de a vorbi cu mine. Lasa-mă să butonez telefonul, timp în care o să mă gândesc dacă nu doresc, sau doresc să vorbesc şi eu cu tine", spune Tedy Crestin, psihoterapeut.

Totuşi, bărbaţii trebuie să facă distincţia clară între doamna care foloseşte telefonul drept scut şi cea care doreşte să-i mai joace puţin. Până în final, şi ei au telefoane mobile, aşa că pot inversa raportul de forţe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Special! Telefonul ne scapă de probleme