Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Veninul face tenul perfect

Am ajuns la concluzia că nu există nimic pe lumea asta care să nu poată fi prelucrat de industria de frumuseţe! Altfel cum ar fi fost posibil să apară serurile pe bază de venin obţinut de la un şarpe şi de la o broască.

Vezi și

Am ajuns la concluzia că nu există nimic pe lumea asta care să nu poată fi prelucrat de industria de frumuseţe! Altfel cum ar fi fost posibil să apară serurile pe bază de venin obţinut de la un şarpe şi de la o broască. 

Primul pas este demachierea. Chiar dacă nu aveţi fond de ten şi pudră pe faţă, demachierea tot este obligatorie pentru că înlătură impurităţile adunate din atmosferă. Curăţarea continuă cu aplicarea unui tonic din citrice şi a unei creme.

Are rolul de a curăţa în profunzime porii şi este la nivelul lucrativ al unui peeling enzimatic. E conceput pe bază de uleiuri seci care sunt extrase doar din fructe.

Crema este, mai apoi, îndepărtată şi vine rândul fiolei cu celule stem vegetale şi microalge din Marea Roşie.

Rolul acestei fiole este de a se adapta pe condiţia tenului şi aduce beneficii exact acolo unde tenul nostru are mai mare nevoie.Microalgele aduc aport de hidratare, uniformizare de ţesut.

Pe ten este aplicată o o altă cremă, al cărei rol este să hidrateze şi să albească tenul. Abia acum urmează masajul propriu-zis, care se realizează cu săculeţi ce conţin făină de orez şi care au fost înmuiaţi în celule stem vegetale.

Masajul cu săculeţi de orez încheie faza de curăţare a tenului pentru că angrenează toate celulele moarte desprinse în timpul procesului de curăţare, dar în acelaşi timp are şi rol de relaxare.

Tratamentul continuă cu aplicarea unei măşti din mătase naturală cu celule stem. Pentru ca toate aceste substanţe să pătrundă profund în ten pe faţă este aşezată o mască din leduri care este lăsată să acţioneze 20 de minute.Ultima parte a tratamentului este bazat pe serurile făcute din. venin.

Pentru ridurile fine din jurul ochilor aplicăm puţin ser cu venin din broască veninoasă şi şarpe coral cu rol oxigenant. Veninurile au rol pe termen lung de a menţine lucrurile în matcă.

Serurile din venin au rol anti-îmbătrânire şi acţionează atât asupra ridurilor de expresie cât şi asupra celor provocate de trecerea anilor. A venit şi momentul să vedem rezultatul.

Într-adevăr rezultatul final este absolut spectaculos. Îmi simt pielea foarte hidratată şi foarte fină. Parcă ar fi mătase sau catifea

Pentru un ten impecabil un astfel de tratament se poate face o dată pe lună pentru că mai bine îi tratăm problemele feţei decât să le acoperim cu fond de ten şi pudră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Veninul face tenul perfect