Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Staţiunile montane au atras ca un magnet turiştii în a doua zi de Crăciun

După mesele copioase, distracţia la zăpadă a fost mai mult decât binevenită

de Redactia Observator

la 26.12.2015 , 20:57

După mesele copioase, distracţia la zăpadă a fost mai mult decât binevenită. Cu schiurile, sania sau. pe gogoaşă, toţi, cu mic, cu mare, au avut parte de o zi perfectă. Distracţia la Cavnic sau la Straja s-a terminat abia spre seară!

Copiii s-au distrat de minune la zăpadă. Cu săniuţa, placa sau schiurile, prichindeii curajoşi s-au bucurat din plin de orele petrecute pe pârtie.

Vezi și

Schiorii cu ştate vechi au venit special la Cavnic să-şi refacă forma fizică după atâtea bunătăţi de Crăciun. Pârtia e singura din zonă cu zăpada!

Şi la Harghita Băi a fost forfotă mare pe pârtii. Copiii s-au întrecut la derdeluş şi snowtubing, iar cei mari cu schiurile sau snowmobilul.

A doua zi după sărbătorile Crăciunului am ieşit un pic să ne distrăm. De o zi însorită dar perfectă pentru sporturile de iarnă s-au bucurat şi cei care au mers la Straja. Gheaţa de la finalul pârtiei le-a dat însă ceva bătăi de cap. Pentru un turist începător în ale schiatului, aventura pe pârtie nu s-a terminat prea bine. A ajuns la spital cu ambulanţa după o căzătură serioasă! Cum după mişcarea pe pârtie vine pofta de mâncare, la final, turiştii au umplut restaurantele care i-au aşteptat cu tot felul de specialităţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Staţiunile montane au atras ca un magnet turiştii în a doua zi de Crăciun