Antena Meniu Search
x

Surprize inedite pe care le poți face iubitei tale în luna februarie

Ea este cea mai importantă persoană din viața ta. Atât de importantă, încât poți vizualiza toată viața voastră împreună. Cu bune și cu rele. Dar mai ales cu momente importante. De la acela în care spune DA, la aniversări și tot felul de motive de sărbătoare.

de Redactia Observator

la 04.02.2020, 14:27

Ea este cea mai importantă persoană din viața ta. Atât de importantă, încât poți vizualiza toată viața voastră împreună. Cu bune și cu rele. Dar mai ales cu momente importante. De la acela în care spune DA, la aniversări și tot felul de motive de sărbătoare. Și cum poți spune mai bine „Ești cea mai importantă persoană pentru mine!”, dacă nu cu ajutorul bijuteriilor cu diamante? Suntem aici să te sprijinim, iar cu ajutorul Teilor te vom ghida să alegi cele mai potrivite bijuterii în funcție de ocazie. Stai cu ochii pe seria #momentedediamant și spune-ne în ce momente ai nevoie de ajutorul nostru.

Ne-am obișnuit deja… De câțiva ani, luna februarie este despre iubire și modul în care îi putem spune persoanei dragi ceea ce simțim pentru ea. Inimioarele, bomboanele de ciocolată sau buchetele de flori sunt un început bun pentru a face asta. Însă, cu puțină imaginație, poți găsi idei mult mai jucăușe și convingătoare. Împărtășim cu tine câteva sugestii care să te inspire să personalizezi propria ta variantă de declarație de dragoste. 

Amintiți-vă de prima voastră întâlnire

Pentru multe cupluri, perioada de început a relației păstrează cele mai frumoase amintiri. Prima întâlnire, primul sărut, prima vacanță, prima aniversare in doi, toate sunt momente de care ne amintim cu drag, indiferent cât de mult timp am petrecut împreună. Așa că, dacă dorești să readuci la viață emoțiile de început, poți plănui o zi în care să faceți ceea ce obișnuiați în perioada în care v-ați cunoscut. Să luați cina în restaurantul preferat, să vă plimbați în parcul sau localurile în care mergeați la început, să revedeți fotografiile făcute atunci, să povestiți care au fost primele impresii, cum v-ați simțit după prima întâlnire sau orice alt detaliu care ar putea reaprinde scânteia.

Pregătește cadoul perfect și organizează un „treasure hunt” acasă

În datele importante cum sunt aniversările de relație, zilele de nașterea, zilele de Dragobete sau Valentine’s Day, majoritatea iubitelor se așteaptă să fie răsfățate cu un cadou. Așadar, gestul poate să își piardă din farmecul specific surprizelor. Dacă îți dorești, totuși, să menții suspansul și curiozitatea, poți face un mic joc numit „treasure hunt”, adică o vânătoare de comori. Pregătește cadoul potrivit iubitei tale:

  • o brățară elegantă din colecția Pure Diamonds de la Teilor;

BRATARA TENNIS DIN AUR SI DIAMANTE TEILOR SIGNATURE

INEL DE LOGODNA CU DIAMANT PRINCESS CUT DE 0.72CT GIA

sau alte accesorii pe care știi că și le dorește foarte mult – apoi ascunde cadoul într-un loc din casă. Gândește un traseu pe care să îl urmeze și pregătește câteva indicii care să o ghideze pas cu pas către darul ascuns de tine. Cu siguranță, provocarea va aduce multe motive de distracție și o doză de râs binemeritată. 

Pregătește un filmuleț cu poze din vacanțele voastre

Mulți dintre noi avem obiceiul ca atunci când mergem în concedii să umplem memoria telefoanelor cu sute de fotografii pe care rar ne facem timp să revedem. Ne uităm la ele imediat cum ajungem acasă, nostalgici fiind după zilele trecute de vacanță. De aceea, un colaj foto sau un video de cinci minute în care să surprinzi cele mai reușite, haioase, emoționante fotografii din ultimul an sau din ultimele voastre vacanțe împreună va fi, cu siguranță, un cadou neașteptat pentru iubita ta. 

Mergeți la un centru spa împreună 

Ce poate fi mai frumos decât să petreceți un weekend, într-un loc liniștit, departe de zarva orașului, bucurându-vă de facilitățile wellness & spa într-unul dintre hoteluri din România? Dacă plănuiți de mult timp un final de săptămână relaxant, luna februarie este mai mult decât potrivită pentru a vă pune planul în aplicare. Stabiliți bugetul disponibil, căutați care sunt cele mai recomandate hoteluri ce dețin centre spa, studiați ofertele și rezervați-vă locurile. 

Un jurnal –  50 de motive pentru care te iubesc

Fie că alegi să faci acest jurnal în stil DIY (Do It Yourself), fie că alegi unul deja existent în librării, agenda cu motive este genul de cadou care va aduce milioane de emoții. Atât pentru tine, cel care completezi agenda, cât și pentru ea, cea care va citi gândurile tale. 

Trimite-i un buchet de flori la locul de muncă

Poate că ar fi un clișeu să îi oferi un buchet de flori de Valentine’s Day, dar luna februarie are alte 28 de zile în care poți face asta, fără ca iubita ta să bănuiască ce pui la cale. Alege o zi oarecare, poate fi chiar una în care ea are un proiect mai dificil sau când are nevoie de un gest care să o scape de stres și să se bucure de momentele simple. Apelează la un serviciu de livrare a unui buchet de flori și trimite-i surpriza la birou, în timpul programului ei de muncă. Ca meniul să fie complet, lasă-i și un bilețel și anunț-o că ai făcut rezervare la un restaurant unde veți lua cina în acea zi. Gestul tău o va entuziasma dublu!

În final, nu uita: chiar dacă Ziua Îndrăgostiților este o singură zi din an, dragostea merită celebrată mereu. Prin gesturi simple făcute în fiecare zi, poți menține pasiunea, admirația, iubirea mult timp. 

Sursa foto: Shutterstock și Teilor

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Surprize inedite pe care le poți face iubitei tale în luna februarie