Antena Meniu Search
x

Turistă de 28 de ani, suspectă de COVID-19, luată cu ambulanța de pe plaja din Eforie Nord (Video)

O tânără de 28 de ani din Suceava a fost luată cu ambulanța de pe plaja din Eforie Nord, marți, după ce i-ar fi făcut rău și a acuzat simptome similare infecției cu noul coronavirus. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.08.2020, 16:57

Turistă de 28 de ani, suspectă de COVID-19, luată cu ambulanța de pe plaja din Eforie Nord Vezi și

Potrivit ISU Dobrogea, tânăra acuza stări de rău, de vomă și lipsa gustului/mirosului. 

Femeia de 28 de ani venise la mare cu soțul, copiii, mama și sora ei. Au ajuns sâmbătă pe plajă și de duminică au început să se simtă rău atât ea, cât și sora ei. 

Aceasta a fost internată la Spitalul de Infecțioase din Constanța și așteaptă rezultatul testului la coronavirus.

Tânăra a fost preluată de pe plajă de o ambulanță special trimisă în cazurile suspecte de COVID-19 și transportată la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

”Paramedicii SMURD care încadrează șenilata de la punctul de primul ajutor de la Eforie Nord au fost solicitați de salvamari să intervină pe plajă la o persoană care se simțea rău. De îndată colegii mei s-au deplasat la fața locului cu șenilata si au preluat de acolo o femeie în vârstă de 28 de ani pe care au transportat-o la cort, unde a fost evaluată medical. Pentru că prezenta simptome specifice infecției cu coronavirus, colegii mei au chemat în sprijin un echipaj de prim ajutor care a preluat preluat pacienta și a predat-o la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța”, a transmis Ana Maria Stoica, de la ISU Dobrogea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Turistă de 28 de ani, suspectă de COVID-19, luată cu ambulanța de pe plaja din Eforie Nord (Video)