Antena Meniu Search
x

Un tânăr din judeţul Alba a găsit o metodă prin care să atragă turiştii în oraşul său natal

Un tânăr din judeţul Alba a găsit o metodă inedită să îi facă pe turişti să viziteze frumuseţile din locul său natal. Din bani europeni, a cumpărat cinci buggy-uri.

Vezi și

Un tânăr din judeţul Alba a găsit o metodă inedită să îi facă pe turişti să viziteze frumuseţile din locul său natal. Din bani europeni, a cumpărat cinci buggy-uri. Acele maşini de teren care le oferă pasionaţilor de off-road doza necesară de adrenalină după o săptămână încărcată de muncă. Prilej cu care pot vizita obiectivele turistice din zonă.

Cu o viteză de peste 40 de km pe oră, pasionaţii de adrenalină au testat mai întâi asfaltul. Apoi, au parcurs un traseu de aproximativ 15 kilometri prin zăpadă şi noroi.

Ioan Gherman a cumpărat cinci buggy-uri din bani europeni. Aceste maşini sunt ideale pentru plimbările pe colinele din zonă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi din această lună este ghid pentru grupurile de tineri care îşi doresc să se relaxeze. Unii au venit chiar şi din Cluj pentru câteva ore de adrenalină.

În timp ce bărbaţii accelerează pedala maşinii, femeile îi susţin. Însă, de pe scaunul din dreapta.

Mai ales că au şi multe obiective de vizitat în zonă. Un loc plin de linişte este Mănăstirea Afteia, aflată la aproximativ zece kilometri de localitatea Strungari. Dar şi o capelă cu o istorie impresionantă.

Un tur de o oră şi jumătate cu buggy-ul pe deal costă 150 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din judeţul Alba a găsit o metodă prin care să atragă turiştii în oraşul său natal