Antena Meniu Search
x

Tânăr de 28 de ani, în stare gravă după ce și-a înfipt un cui în zona inimii, în Neamț

Un tânăr de 28 de ani din comuna Grumăzești, județul Neamț, a ajuns în stare gravă la spital după ce și-a înfipt un cui în inimă. Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 26.04.2021, 11:07

intervenție a unui echipaj de urgență
Paramedicii i-au acordat imediat îngrijire medicală, înainte de transferul către un spital din Iași - Shutterstock (imagine ilustrativă)
  • Nu este clar, până la acest moment, ce l-a împins pe tânăr la acest gest

Potrivit unor surse citate de stiri-neamt.ro, ar fi vorba despre un tânăr în vârstă de 28 de ani, care a fost eliberat din penitenciar în urmă cu aproximativ un an. Bărbatul locuia împreună cu mama lui și cei doi frați într-o casă din localitatea Curechiștea, comuna Grumăzești.

Un verișor a fost cel care a auzit zgomote din camera în care stătea tânărul și, când a intrat, l-a găsit cu un cui înfipt cu mâna în zona inimii. Au fost solicitați prin apel la numărul de urgență 112 polițiștii și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Echipajul de pe Ambulanță sosit la fața locului l-a găsit pe bărbat cu o plagă penetrantă în zona hemitorace stâng. Acesta a fost preluat şi predat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orăşenesc Târgu-Neamţ. De aici, tânărul a fost transportat pe stadion în vederea efectuării transferului interclinic cu elicopterul la un spital din Iaşi.

S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală

"La data de 24 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați să intervină la o tentativă de suicid din localitatea Curechiștea, județul Neamț.

La fața locului s-a deplasat de îndată o echipă operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani și un echipaj medical specializat.

Din primele cercetări a reieșit faptul că un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Curechiștea ar fi încercat să se sinucidă, acesta fiind transportat de urgență la Spitalul Orășenesc Târgu Neamț pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț cu soluție legală", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, pentru sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tânăr de 28 de ani, în stare gravă după ce și-a înfipt un cui în zona inimii, în Neamț