Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini şocante filmate la Braşov. O tânără de 18 ani a fost bătută crunt de un bărbat deranjat de discuţia fetei cu prietenele ei

O tânără de 18 ani, fiica unui fost senator, a fost bătută într-un parc din centrul Braşovului de un necunoscut. Bărbatul a lovit-o cu pumnul în faţă, apoi i-a rupt mâna, deranjat de discuţia pe care fata o avea cu amicele ei.

de Redactia Observator

la 07.06.2018 , 19:52

O tânără de 18 ani, fiica unui fost senator, a fost bătută într-un parc din centrul Braşovului de un necunoscut. Bărbatul a lovit-o cu pumnul în faţă, apoi i-a rupt mâna, deranjat de discuţia pe care fata o avea cu amicele ei. Chiar dacă a fost prins după câteva minute şi asupra lui poliţiştii au găsit un cuţit, agresorul a fost eliberat

Câteva secunde de imagini surprinse cu telefonul arată cum bărbatul extrem de violent o loveşte şi o ameninţă pe fiica fostului senator Sebastian Grapă. Tânăra spune că a fost agresată din senin şi că nu îl cunoaşte pe individ. 

Rebeca Grapă, tânăra agresată: "Era un conflict intre fete, cum se obisnuieste intre adolescenti. Nu stiu cu ce am putut sa il deranjam pe domnul de pe banca si s-a ridicat deodata si mi-a dat un pumn in fata. M-a impins pe banca, mi-a sucit piciorul, m-a strans si mi-a rasucit mana."

Vezi și

Asta chiar în timp ce vorbea la telefon cu tatăl ei. 

Sebastian Grapă, tatăl fetei agresate: "Toti parintii sa isi imagineze situaţia in care am fost eu: al lui copil sa il sune ca are nevoie de ajutor. Pentru ca un dezaxat o bate, o bate pentru ca i s-a parut lui ca a avut un conflict cu alta adoscenta pe nu stiu ce tema."

Bărbatul a fugit imediat după ce martorii au sunat la 112. Un adolescent de 15 ani a încercat să-l prindă.  

Politiştii au decis însă să-l ancheteze pe agresor în libertate. 

Ionuţ Marin, purtător de cuvânt al IPJ Braşov: "A fost constituit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de lovire sau alte violente."

Rebeca Grapă a ajuns la spital în stare de şoc şi cu fractură la braţul stâng. 

Sebastian Grapă este fost senator de Braşov, dar susţine că atacul din centrul oraşului nu are nicio legătură cu el. Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă până la doi ani de închisoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Imagini şocante filmate la Braşov. O tânără de 18 ani a fost bătută crunt de un bărbat deranjat de discuţia fetei cu prietenele ei