Antena Meniu Search
x

Drama sfâşietoare a mamei adolescentei care s-a aruncat în Dunăre de pe podul de la Cernavodă şi e căutată de 30 de ore: "Te roagă mami mult..."

Un mesaj tulburător a fost trimis de o tânără de 18 ani, înainte de dispariţie. Teodora este căutată de mai bine de 30 de ore.

Vezi și

Un mesaj tulburător a fost trimis de o tânără de 18 ani, înainte de dispariţie. Teodora este căutată de mai bine de 30 de ore. A fost văzută ultima oară pe podul de la Cernavodă. Scafandrii o caută în Dunăre, în timp ce mama ei îi trimite mesaje disperate, pe o reţea de socializare. 

"Maimuţica lu' mami frumoasă, dacă vezi mesajul ăsta, te roagă mami mult să te întorci înapoi. Ştiu că o să mă vezi, ştiu că eşti pe undeva, pe acolo."

Teodora a fost văzută ultima dată când era singură şi agitată, pe podul de Cernavodă. Rucsacul ei găsit în zonă şi un ultim mesaj pe care i l-ar fi trimis tatălui vitreg conturează un scenariu dramatic. "Sunt pe podul din Cernavodă, am nişte probleme şi nu ştiu ce se va întampla cu mine. Îmi pare rau că te bag în asta..."

Echipe de scafandri o caută pe Teodora în adâncul Dunării. Mama fetei a primit vestea în străinătate, unde munceşte. Femeia o cheamă acasă prin apeluri disperate lansate pe reţelele de socializare: "Ştii bine că noi nu am avut niciodată situaţii pe care nu am reuşit să le rezolvăm împreună şi ăsta este un lucru pe care cu siguranţă îl vom rezolva. Te rog să vii acasă!"

Teodora este elevă în clasa a 12-a. Şi-a anunţat colegii că vrea să plece la facultate în Anglia, după examenul de bacalaureat. 

Echipele de salvare vor continua căutările. De pe acelaşi pod, o zonă teoretic păzită, în urmă cu câţiva ani, doi tineri, soţ şi soţie, s-ar aruncat, de mână, în Dunăre. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Drama sfâşietoare a mamei adolescentei care s-a aruncat în Dunăre de pe podul de la Cernavodă şi e căutată de 30 de ore: "Te roagă mami mult..."