Antena Meniu Search
x

Distracție pe cinste la Târgul de Crăciun din Neamţ. Mii de localnici au avut parte de surprize de proporţii

Crăciunul e aşteptat şi în Neamţ, iar târgul în cinstea celei mai frumoase perioade din an şi-a deschis porţile, aseară, pentru localnici.

Vezi și

Crăciunul e aşteptat şi în Neamţ, iar târgul în cinstea celei mai frumoase perioade din an şi-a deschis porţile, aseară, pentru localnicii care s-au adunat. cu miile. Şi au avut pentru ce. Au făcut cumpărături de la tarabele cu produse tradiţionale şi ornamente de sezon, s-au distrat la patinoar fie au dansat pe melodiile artiştilor care au urcat pe scenă până spre miezul nopţii!

Atmosfera de sărbătoare a cuprins Curtea Domnească din Piatra Neamţ. Târgul de Crăciun şi-a deschis porţile.

Moşul nu putea lipsi de la un asemenea eveniment. Doar el aduce magia sărbătorilor de iarnă prin miile de daruri pentru copii.

La târg, oamenii au putut găsi de toate. De la un patinoar special amenajat şi până la standuri cu bucate tradiţionale, dulciuri, vin fiert sau decoraţiuni multicolore.

Carmen Năstasă, directorul Centrului pentru Cultură şi Arte: "O atmosferă incendiară la a doua ediţie a târgului de Crăciun, la Neamţ. Lumea a venit în număr mare, pentru că avem artişti invitaţi, la dorinţa publicului, iar noi încercăm să le împlinim aceste dorinţe."

Şi dorinţele au fost respectate. Andreea Bălan şi dansatorii ei au făcut un spectacol de zile mari.

Pe scenă a urcat şi Faydee. Aşa că publicul s-a distrat pe cinste până seara târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Distracție pe cinste la Târgul de Crăciun din Neamţ. Mii de localnici au avut parte de surprize de proporţii