Antena Meniu Search
x

Video "Târgul Toamnei Târzii", o ocazie pentru producătorii din toată ţara de a ieşi în evidenţă cu preparate tradiţionale şi meşteşuguri lucrate cu iscusinţă

La Târgu Mureş, în acest weekend are loc "Târgul Toamnei Târzii". Zeci de producători din toată ţara au venit cu mâncăruri tradiţionale, băuturi şi suveniruri lucrate cu iscusinţă de meşteri artizani. Însă intrarea se face exclusiv pe baza certificatului verde.

de Redactia Observator

la 06.11.2021, 14:36

Vezi și

"Târgul Toamnei Târzii" se desfăşoară în Piațeta Cetății din Târgu Mureș

Preparatele gustoase şi băuturile îmbietoare au atras oamenii la târg ca un magnet. Cum niciodată nu este prea devreme pentru proviziile de iarnă, oferta comercianţilor a fost una generoasă.

Comerciant: Am adus cârnaţi de porc, pastramă de berbecuţ, ciolane, muşchi, brânzeturi. Ne-am gândit că se apropie sărbătorile de iarnă şi aşteptăm să vină la târg, în cetate.

Brânza de burduf în coajă de brad a captat atenţia multor curioşi, la standul cu plăcinte a fost plin de clienţi, iar mirosul de castane prăjite a fost irezistibil.

Pe acelaşi subiect

Comerciant: ​Îşi trage o aromă specială, na, lumea o preferă. E de o sută şi ceva de ani tradiţia.

Comerciant: Am venit cu plăcinte de casă, totul este făcut de noi, avem cu brânză sărată, cu foaie de tăiţel, ciuperci, brânză şi spanac.

Vinul românesc a fost şi el foarte apreciat, cert e că nimeni nu a plecat de la târg cu sacoşele goale. Cumpărăturile au fost după gustul fiecăruia. "Târgul Toamnei Târzii" se desfăşoară în Piațeta Cetății din Târgu Mureș până pe 8 noiembrie, între orele 9 şi 20.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » "Târgul Toamnei Târzii", o ocazie pentru producătorii din toată ţara de a ieşi în evidenţă cu preparate tradiţionale şi meşteşuguri lucrate cu iscusinţă