Antena Meniu Search
x

Video Tensiuni la cote maxime la Palatul Buckingham: Meghan Markle îşi dezvăluie nemulţumirile legate de viaţa de la Curte

Tensiunea este la cote maxime la Palatul Buckingham. Secrete bine păstrate ale familiei regale ar putea fi făcute publice în doar câteva ore. Peste Ocean, va fi difuzat interviul pe care prinţul Harry şi soţia sa, ducesa de Sussex, l-au acordat celebrei realizatoare tv Oprah Winfrey. Meghan Markle s-a plâns deja că i-a fost luat dreptul de a lua propriile decizii pentru ea.

de Simona Moloiu

la 07.03.2021, 20:42

Vezi și

Una din principalele nemulţumiri pe care ducesa de Sussex le are legat de viaţa la curtea regală este aceea că nu era lăsată să vorbească liber, aşa cum era obişnuită înainte de a se căsători cu Prinţul Harry. 

- Te-am sunat în februarie sau martie 2018, înainte de nuntă, şi te-am rugat să îmi acorzi un interviu şi mi-ai spus că nu este momentul oportun.  

- Îmi amintesc foarte bine acea convorbire. Nu am fost lăsată nici să port o conversaţie privată cu tine. Trebuia să fie mereu cineva în încăpere. 

- Erau alţi oameni în cameră când am avut acea discuţie?

- Da. 

Reproşurile lui Meghan Markle pentru Casa Regală

Şi nu este singurul reproş al ducesei de Sussex. Meghan Markle a mers până acolo încât a acuzat Palatul Buckingham că ajută la răspândirea minciunilor despre ea şi Prinţul Harry.  

Pentru Harry şi Meghan este clar, mănuşile regale au căzut şi nimic nu îi va opri să spună versiunea lor de adevăr.  

Controversatul interviu va fi difuzat în această noapte în Statele Unite. Apropiaţii Casei Regale spun că Regina Elisabeta a doua a decis să ignore spovedania nepoţilor ei, deoarece prioritară pentru ea este sănătatea soţului ei. Prinţul Philip, care are 99 de ani, este de 3 săptămâni în spital, iar zilele trecute a fost supus unei intervenţii la inimă.  

Regina, îngrijorată pentru soarta Prinţului Philip

Este un moment extrem de nefericit să difuzezi un astfel de interviu. În momentul în care regina este îngrijorată în legătură cu prinţul Philip şi altele, îngrijorări împărtăşite de majoritatea britanicilor, ei stau în grădina din California şi vorbesc despre nemulţumirile lor.   

Consilierii regali au catalogat interviul drept un circ, însă vor fi nevoiţi să-l urmărească, iar dimineaţă, la micul dejun, îi vor prezenta suveranei un rezumat. Interviul integral are 2 ore, iar Oprah Winfrey ar fi primit între 7 şi 9 milioane de dolari pentru drepturile de televizare.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tensiuni la cote maxime la Palatul Buckingham: Meghan Markle îşi dezvăluie nemulţumirile legate de viaţa de la Curte