Antena Meniu Search
x

TEROARE într-un oraş din România! O grupare extrem de periculoasă jefuieşte oamenii prin violenţă extremă

Mai multe persoane au fost jefuite în ultima vreme în municipiul Arad de membrii unei grupări periculoase. Oamenii rămân fără bijuterii, telefoane mobile, ceasuri sau alte obiecte de valoare, fiind deposedați de bunuri prin violență extremă.

Mai multe persoane au fost jefuite în ultima vreme în municipiul Arad de membrii unei grupări periculoase. Oamenii rămân fără bijuterii, telefoane mobile, ceasuri sau alte obiecte de valoare, fiind deposedați de bunuri prin violență extremă.

Unul dintre cazuri s-a petrecut în zona Boul Roșu, la intersecția străzilor Șelimbăr și Dornei. Victima a fost o femeie, V.E., în vârstă de 77 de ani, scrie newsar.ro.

Cum s-a petrecut jaful

O mașină cu numere străine a oprit în dreptul septuagenarei iar ocupanții acesteia, doi bărbați și o femeie care stătea pe bancheta din spate, au rugat-o să le arate “drumul spre Ungaria”. Amabilă, V.E. le-a arătat direcția și le-a explicat pe unde să o ia, dar femeia din mașină a rugat-o să se apropie, să audă mai bine ce spune. În momentul în care V.E. s-a apropiat, a fost prinsă de mâini și trasă în mașină, fiind deposedată în numai câteva secunde, prin violență, de bijuterii (brățară, inel și lănțișor cu medalion). Femeia a fost apoi împinsă la o parte iar mașina cu infractori a demarat în trombă. Atât de mare a fost șocul pentru V.E. încât nu a reținut mai nimic despre tâlhari și despre mașina acestora.

Anunțați, polițiștii au demarat o anchetă în acest caz

“La data de 16 iulie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au fost sesizați despre săvârșirea unei înșelăciuni. Cercetările efectuate de polițiști au stabilit că, la data de 16 iulie, în jurul orelor 13.55, persoane necunoscute – doi bărbați și o femeie –, în timp ce se aflau într-un autoturism staționat la intersecția străzilor Dornei cu Șelimbăr din municipiu, sub pretextul oferirii sumei de 50 de lei și al solicitării de informații cu privire la direcția de deplasare înspre Ungaria, ar fi acostat o femeie în vârstă de 77 de ani din Arad. Astfel, cei bănuiți de comiterea faptei, după solicitarea informațiilor, profitând de vulnerabilitatea victimei, i-ar fi solicitat femeii să-și pună bijuteriile (cerceii, un inel, brățara și lanțul) într-un șervețel, pe care l-ar fi înfășurat apoi în bandă adezivă, convingând-o totodată că pentru «a scăpa de ghinion și pentru a beneficia numai de noroc» este necesară deschiderea lui doar în momentul în care va fi ajunsă la domiciliu. La deschiderea șervețelului respectiv, femeia a constatat că bijuteriile sale fuseseră schimbate cu două lănțișoare contrafăcute, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.000 de lei”, a declarat IPJ Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » TEROARE într-un oraş din România! O grupare extrem de periculoasă jefuieşte oamenii prin violenţă extremă