Antena Meniu Search
x

Bacalaureatul, Evaluarea Naţională şi ofertele de Black Friday, în topul căutărilor românilor pe internet

Bacalaureatul, Evaluarea Naţională, Black Friday dar şi multe reţete. Cam acestea au fost cele mai populare căutări ale românilor pe Google în anul 2017.

Vezi și

Bacalaureatul, Evaluarea Naţională, Black Friday dar şi multe reţete. Cam acestea au fost cele mai populare căutări ale românilor pe Google în anul 2017.

Educaţia şi examenele din sistemul de învăţământ românesc sunt subiectele care interesează pe toată lumea. Evaluarea, bacalaureatul, admiterea la liceu şi titularizarea sunt evenimentele cele mai căutate pe net.

Urmează jocurile, febra Black Friday şi noutăţile tehnologice.

În ceea ce priveşte căutările pentru un anumit eveniment, şi în acest top pe primele trei poziţii găsim Bacalaureatul, Evaluarea Naţională şi Black Friday.

Un lucru de remarcat pentru 2017 este faptul că tenisul a depăşit fotbalul în căutările din domeniul sportului, turneele ca Wimbledon şi Roland Garros indicând un interes mai mare decât un meci precum România - Danemarca.

De asemenea, românii s-au interesat şi de Uraganul Irma şi urmările acestuia.

Căutările indică un interes ridicat şi pentru diferite reţete, cele mai căutate fiind cele de socată sau tiramisu. Clătitele pufoase, dulceaţa de căpşuni, reţeta bulgărească pentru castraveţi muraţi, ciorba de miel sau humusul au fost de asemenea căutate de români pe internet.

La categoria "Cum se face", cele mai multe căutări au fost pentru gelatina de jucărie, sucul de roşii, cum se calculează pensia, cum arată ambrozia şi.... cum se face coliva. 

La categoriile diete, românii şi-au orientat căutările către variantele indiană, cu cartofi şi Rina. S-au interesat de asemenea şi de dieta mediteraneană, cea disociată sau de dieta Annei Lesko. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Bacalaureatul, Evaluarea Naţională şi ofertele de Black Friday, în topul căutărilor românilor pe internet