Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Topul celor mai amuzante motive pentru care bucureştenii au cerut ajutorul autorităţilor

"Pierdut verighetă în gunoi, cer sprijinul autorităţilor!" Este doar una dintre solicitările bizare pe care le fac bucureştenii către Primăria de sector.

de Redactia Observator

la 23.08.2018 , 22:17

"Pierdut verighetă în gunoi, cer sprijinul autorităţilor!" Este doar una dintre solicitările bizare pe care le fac bucureştenii către Primăria de sector. Multe par glume, însă oficialii trebuie să analizeze fiecare plângere. Chiar dacă e vorba despre un liliac intrat în casă sau despre salvarea unui melc.

La centrul unde sunt preluate apelurile bucureştenilor din Sectorul 4, curg cereri serioase, dar şi solicitări mai neobişnuite. 

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4: "O doamna a solicitat un echipaj de politie locala a intrat in sarpe in crapatura casei. Un alt cetatean a solicitat interventia de urgenta a politiei locale pentru ca cineva i-a furat de pe sfoara din curte pantalonii pe care ii pusese la uscat."

Vezi și

Şi micile probleme conjugale sunt înregistrate tot la primărie. 

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4: "O alta sesizare extrem, extrem de amuzanta este legata de o problemă familiala deosebita si anume aceea ca un domn care si a pierdut verigheta in gunoiul menajer a solicitat lucratorilor ADP sa o caute ca sa nu aiba probleme cu sotia." 

Nu sunt singurele sesizări ciudate, spun autorităţile, care au fost chemate în ajutor şi când un liliac a intrat într-un apartament sau când un melc prea lent nu a putut să traverseze o alee.

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4: "Încercăm sa ne implicam in masura in care putem, nu putem sa ii ajutam cu liliecii sau cu melcii, dar cu alte probleme, macar cu un sfat, cum sunt problemele domestice ii putem ajuta si ii putem sprijini."

Puţini ştiu de acest serviciu al Primăriei. Dincolo de solicitările bizare, oamenii spun că linia telefonică pentru cetăţeni este utilă. 

Call centerul Primăriei Sectorului 4 funcţionează de aproximativ o lună şi până în acest moment au fost soluţionate peste 6.500 de solicitări. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Topul celor mai amuzante motive pentru care bucureştenii au cerut ajutorul autorităţilor