Antena Meniu Search
x

Tot mai mulți bărbați români apelează la medicii esteticieni, pentru tratamente de întinerire

Când vine vorba despre ştergerea ridurilor, estomparea cearcănelor sau operaţii estetice, ne gândim de obicei la doamne. Însă şi bărbaţii îşi doresc tinereţe fără bătrâneţe, aşa că tot mai mulţi se lasă pe mâinile medicilor esteticieni.

Vezi și

Când vine vorba despre ştergerea ridurilor, estomparea cearcănelor sau operaţii estetice, ne gândim de obicei la doamne. Însă şi bărbaţii îşi doresc tinereţe fără bătrâneţe, aşa că tot mai mulţi se lasă pe mâinile medicilor esteticieni. Plătesc sute de euro pentru mici retuşuri sau chiar scot din buzunar mii de euro pentru intervenţii chirurgicale care le remodelează corpul.

Sebastian este un client fidel al medicului estetician. Şi-a făcut tratament pentru ştergerea ridurilor, pentru estomparea cearcănelor, iar acum îşi face şi pentru creşterea părului.

”Astăzi o să fac al treilea tratament pentru păr. De câte ori simt că este nevoie să vin la medicul estetician, o să vin cu plăcere”, declară Sebastian.

Nopţile pierdute şi stresul zilnic care îi lăsaseră urme pe chip s-au şters din câteva intervenţii, spune el.

”Câţiva prieteni mi-au zis că sunt mult mai luminat la faţă, că arăt ca la 18 ani”, mărturisește Sebastian.

Medicii spun că numărul pacienţilor a crescut în ultimul an. Din 10 români care ajung la estetician, doi sunt bărbaţi. Cel mai des, aceştia apelează la tratamente de întinerire.

”În ultima perioadă, optează pentru ştergea ridurilor şi pentru tratamentul împotriva căderii părului, acestea sunt cele două tratamente foarte des utilizate de bărbaţi şi terapia vampir este una foarte solicitată. Femeile optează pentru un plus de senzualitate. La bărbaţi nu e cazul, mai mult pentru 190 euro - tratament împotriva căderii părului”, spune medicul Valentin Burada.

Cum se decid bărbații să bată la ușa esteticianului?

”De multe ori, vin trimişi de prietene şi de soţii, dar sunt şi pacineţi care doresc să ţină pasul cu femeia de alături care clar se îngirjeşte şi atunci doreşte să fie şi el cel puţin la fel de bine”, spune medicul Carmen Giuglea.

Cei care apelează cel mai des la aceste proceduri sunt bărbaţii trecuţi de vârsta de 25 de ani. Preţurile pornesc de la 100 de euro, pentru procedurile non-chirurgicale, precum injecţiile cu botox, iar cearcănele dispar cu 300 de euro. În schimb, costurile ajung şi la 3.500 de euro, în cazul operaţiei de micşorare a pieptului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Tot mai mulți bărbați români apelează la medicii esteticieni, pentru tratamente de întinerire