Antena Meniu Search
x

Transportatorii au blocat astăzi Capitala. La această oră peste 4 mii de şoferi protestează în Piaţa Victoriei

Centrul Capitalei este blocat la această oră. Şi mai rămâne aşa. Patru mii de microbuze, autocare şi taxiuri au parcat în faţa Guvernului. Asta după ce taxa RCA la aceste mijloace de transport a devenit un lux. Transportatorii sunt nemulţumiţi că, în ultima jumătate de an a crescut cu 300 la sută. Şi va mai creşte de la anul.

Vezi și

 Centrul capitalei este blocat la această oră. Şi mai rămâne aşa. Patru mii de microbuze, autocare şi taxiuri au parcat în faţa Guvernului. Asta după ce taxa RCA la aceste mijloace de transport a devenit un lux. Transportatorii sunt nemulţumiţi că, în ultima jumătate de an a crescut cu 300 la sută. Şi va mai creşte de la anul.

Nici nu se luminase afară când miile de microbuze invadaseră Bucureştiul. Pe drumul naţional 1, şi pe A1 maşinile de transport persoane veneau încolonate din toată ţara.

În Piaţa Victoriei li s-au alăturat mii de taximetrişti.

Oamenii sunt supăraţi din cauza poliţelor RCA care au crescut în ultimele 6 luni cu 300 la sută. Au ajuns să coste mai mult decât în Germania sau Austria.

Protestarii mai cer eliminarea supraaccizei la carburanţi dar şi modificarea actului normativ prin care transportatorii sunt obligaţi să plătească drepturi de autor pentru că pun muzică pe drum.

Din cauza protestului, aproape toate străzile din jurul Guvernului sunt blocate. Până la ora 17, vor fi restricţii de circulaţie pe Şoseaua Kiseleff, între Casa Presei şi Piaţa Victoriei. Există şi două rute alternative de care şoferii trebuie să ţină cont pentru a a evita aceste zone: Bulevardul Aviatorilor - Bulevardul Beijing - Strada Nicolae Caramfil - Bulevardul Aerogării - DN1 şi Bulevardul Ion Mihalache - Bulevardul Mareşal Averescu - Bulevardul Mărăşti - Piaţa Montreal - DN1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Transportatorii au blocat astăzi Capitala. La această oră peste 4 mii de şoferi protestează în Piaţa Victoriei