Antena Meniu Search
x

Observator Special: Tratamentul estetic, cadou binevenit pentru doamne

Estomparea ridurilor cu ajutorul tratamentelor estetice sunt mana cereasca pentru femeile preocupate de aspectul fizic. Iar ziua de 8 martie este o ocazia perfecta peste un asemenea cadou.

Vezi și

Cum ar trebui sa procedeze, insa, domnii, daca partenerele lor nu sunt atat de innebunite dupa aur? Nu e chiar atat de complicat. Sa vad femeia care refuza un tratament cosmetic sau niste lenjerie intima de lux. Plus ca unii barbati stiu precis ce isi doresc iubitele lor. Iar daca ele isi doresc sa ajunga de 8 Martie la bisturiul esteticianului, de ce nu?!

“Femeile se regandesc sa arate mai bine, sa-si estompeze ridurile, poate sa-si puna in val anumite trasat care si-au pierdut volumul, de exemplu buzele sau pometii”, spune Dana Jianu, mediac primar chirurgie plastica.

Un tratament pentru estomparea ridurilor costa intre 300 si 500 de euro. Pentru doamnele care vor sa scape de grasime, domnii platesc pana la 3.000 de euro. Iar pentru cele care vor niste sani mai mari, sotii sau iubitii platesc intre 3.500 si 5.000 de euro.

Iar daca vi se pare ca preturile sunt cam mari, trebuie sa va spunem ca - atunci cand vine vorba de aspectul fizic - doamnele gasesc intotdeauna resurse. O dovedesc si programarile facute chiar de ziua femeii.

Nici saloanele de lux nu duc lipsa de cliente. De aceasta domnii au iesit mai ieftin. Au platit doar la nivel de sute de lei.

Vorbim de un tratament cu un aparat care face minuni. O singur sedinta costa 250 de lei, insa rezultatul este garantat.

Exista program de rasfat si pentru cele care sunt multumite de silueta. Un coafat costa 100 de lei, iar un machiaj de seara poate ajunge la 200 de lei. O manichiura si o pedichiura SPA costa 160 de lei.

Dupa ce scapa de riduri si se relaxeaza la un masaj sau se coafeaza si isi aranjeaza unghiile, doamnele sunt poftite sa le faca si ele un cadou sotilor sau iubitilor. Doar efortul financiar al acestora trebuie rasplatit cumva.

Cateodata, insa, chiar domnii sunt cei care cumpara obiectele de lenjerie intima. Si nu au nici cea mai mica jena sa ceara sfaturile specialistilor.

8 martie este declarata ziua adusa in cinstea sexului frumos, a femeii. Iar sarbatoare se tine peste tot in lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Tratamentul estetic, cadou binevenit pentru doamne