Antena Meniu Search
x

Trebuie să ştii asta! Care sunt cele mai dăunătoare alimente pentru organismul tău

Deşi ai fi tentat să crezi că a mânca sănătos este echivalent cu a consuma alimente cu un conţinut caloric scăzut, află că trebuie să te fereşti chiar şi de fructe şi legume

Specialiştii în alimentaţie susţin că unele dintre alimentele pe care le considerăm sănătoase pot avea efecte extrem de nocive asupra organismului, spre uimirea tuturor.

Merele care sunt tratate cu pesticide! Pentru a rezista mai mult în magazine, dar şi împotriva dăunătorilor, merele sunt stropite cu o cantitate tot mai mare de pesticide, din păcate.

Roşiile la conservă! Sunt rapid şi uşor de preparat, însă conţin o substanţă extrem de nocivă (Bisfenol A). Aceasta produce malformaţii ale fătului, boli cardiovasculare, obezitate, diabet, probleme cu glanda tiroidă şi diverse forme de cancer.

Laptele cu hormoni artificiali! În prezent, din ce în ce mai mulţi fermieri includ în alimentaţia vacilor hormoni artificiali pentru a produce mai mult lapte. Acesta cauzează forme diferite de cancer.

Ţelina cu pesticide! Dacă nu ştiaţi, ţelina este cea mai murdară legumă! Cercetătorii au descoperit zeci de pesticide non organice.

Popcornul pregătit în cuptorul cu microunde! S-a descoperit că cei care lucrează în fabrici de ambalat popcorn au dezvoltat, în timp, o formă rară de cancer pulmonar din cauza fumului inhalat. De asemenea, are un conţinut ridicat în grăsimi şi sodiu. Cel făcut în casă, însă, este un aliment sănătos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Trebuie să ştii asta! Care sunt cele mai dăunătoare alimente pentru organismul tău