Antena Meniu Search
x

Trei copii, la un pas să fie omorâţi de mama lor

Trei copii au scăpat cu viaţă ca prin minune dintr-un accident rutier! Erau pe bancheta din spate a maşinii, fără centură de siguranţă. La volan era chiar mama lor, care îi ducea la grădiniţă.

Vezi și

Femeia a pierdut controlul volanului într-o depăşire şi s-a izbit de un ciot de copac. Maşina s-a dat peste cap, iar cei trei copii au fost pur şi simplu aruncaţi pe geam.

Mama îşi ducea cei trei copii la grădiniţă. Mergeau spre Suceava, dar cu puţin înainte de ora 8, între Dărmăneşti şi Pătrăuţi, femeia a intrat într-o depăşire.

Cei trei copii, doi băieţi, unul de 3 ani şi unul de 5, şi o fetiţă de 6 ani, au fost, pur şi simplu, aruncaţi de pe bancheta din spate prin geamul lateral, pe şosea.

4 ambulanţe şi echipaje SMURD au intervenit pentru preluarea răniţilor. Femeia nu a păţit nimic dar copiii au fost duşi de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava.

"Un băieţel de trei anişori şi o fetiţă de şase anişori prezintă traume craniene minore, ea având şi o fractură de claviculă dreaptă", a spus doctorul Tiberius Brădăţan. 

Fratele lor, de doar cinci ani, nu a fost la fel de norocos. Medicii l-au dus direct în sala de operaţie. Femeia are acum dosar penal pentru vătămare corporală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Trei copii, la un pas să fie omorâţi de mama lor