Antena Meniu Search
x

Trei idei de ținute în culoarea anului 2020

Cum se alege culoarea anului? În funcţie de cele mai importante evenimente mondiale şi cum poate ea influenţa starea de spirit a populaţiei.

de Georgiana Ion

la 03.07.2020, 14:15

Vezi și
  • Culoarea anului este aleasă în funcţie de evenimentele mondiale.
  • Cum poate ea să influenţeze starea de spirit a populaţiei.

Culoarea predominantă din fotografiile de la evenimentele mari, se extrage ca fiind culoarea anului. Pentru că în ultima perioadă întreaga lume a trăit un sentiment de instabilitate, iată ca albastru vine să ofere siguranţă şi încredere.

Cum se alege culoarea anului? În funcţie de cele mai importante evenimente mondiale şi cum poate ea influenţa starea de spirit a populaţiei.

Lucy Faur, stilist: Dintotdeauna, în psihologia culorii, se ştie că această culoare şi în general, toate nuanţele de albastru inspiră siguranţă şi tot ceea ce înseamnă linişte şi acest sentiment de. "totul va fi în regulă"

Având în vedere că oceanul îşi poartă apele în diferite tonuri de albastru, la fel putem şi noi să ne jucăm cu aceste nuanţe. O singură regulă e importantă: urmărim să ne flateze personalitatea.

Dacă pentru birou avem deja combinaţia câştigătoare formată din cămaşă albă şi costum bleumarin, pentru un look casual, lejer, blugii vor fi mereu piesa vedetă din garderobă.

Lucy Faur, stilist: În ţinuta de zi cu zi este absolut facil să introducem albastru in vestimentaţie, cu precădere în zona denimului, oricine are o pereche de blugi, o geacă de blugi, are o cămaşă albastră, probabil bleu, mai mult ca sigur. Dacă ne este dificil să luăm un top sau un pantalon, sau un sacou, sau o rochie într-o culoare atât de vibrantă, atunci aş recomanda, haideţi să mergem pe o geantă în culoare albastru electric, haideţi să mergem pe o eşarfă, haideţi să mergem pe o pălărie sau accesorii, bijuterii care să ducă în zona aceasta.

Putem începe să ne aranjăm garderoba şi pe primele rafturi să punem ţinutele care au puţin din albastrul cerului. Ce alte sfaturi a oferit Lucy Faur, aflaţi din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Trei idei de ținute în culoarea anului 2020