Antena Meniu Search
x

Trei lei au disparut de la Gradina Zoologica din Craiova

O leoaica de la Gradina Zoologica din Craiova a adus pe lume trei pui, ziua in amiaza mare, in cusca ei de cativa metri patrati. Nimeni n-a ajutat-o, pentru ca nimeni nu stia nici macar ca e gestanta. La cateva ore de la nastere, puii au murit

Vezi și

Miracolul vietii nu tine cont de gratii. Insa uneori, oamenii nu tin cont de miracol. “Una dintre leoaicele noastre din captivitate a facut un avort”, a spus Florin Lungu, director RADPFL.

Asa arata, in ochii unor asa-zisi specialisti, niste pui morti! Trei ghemotoace de blana care se misca, respira si chiar se hranesc. “Am vazut puii de lei care erau pe langa leoaica. Doi se jucau, iar pe unul il alapta”, a psus Catrina Marin de la Politia Animalelor.

“E vorba de avortoni, nu e vorba de puisori”, a sustinut medicul veterinar Ionel Avram. Imaginile il contrazic. Si totusi, si el si administratorii Gradinii Zoologice sustin nonsalant ca puii din imagini sunt de fapt, niste avortoni.

La cateva ore de la nastere, puii - vii sau morti - au disparut. Iar reprezentantii parcului zoo au ridicat din nou din umeri. Ba mai mult, au spus ca nici n-au existat vreodata. Nu stiau ca leoaica sa fi fost gestanta. Tocmai de aceea nici n-au ajutat-o la nastere. Cand afla ca puii au fost filmatii la nastere, autoritatile se balbaie din nou.Ne spun ca puii au fost mancati de leu. N-ar fi prima oara.

In Romania, zeci, sute, poate chiar mii de lei au fost vanduti la negru, chinuiti, tarati in lesa, plimbati in cluburi, orbiti de blituri si exploatati pana la moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Trei lei au disparut de la Gradina Zoologica din Craiova