Antena Meniu Search
x

Turismul românesc, grav lovit de coronavirus. Val de rezervări anulate

Coronavirusul zdruncină turismul românesc! În staţiunile montane suflă vântul, pentru că turiştii au anulat aproape toate rezervările din următoarele două luni.

de Redactia Observator

la 14.03.2020, 13:45

Vezi și
  • Stațiunile montane sunt goale.
  • Au fost anulate rezervări pe următoarele două luni.

Coronavirusul zdruncină turismul românesc! În staţiunile montane suflă vântul, pentru că turiştii au anulat aproape toate rezervările din următoarele două luni. Hotelierii sunt într-o situaţie fără precedent şi trebuie să ia măsuri excepţionale pentru a reuşi să treacă cu bine de această perioadă.

În Poiana Braşov este pustiu. Dacă până acum, weekend-urile aduceau turişti cu miile, în plină epidemie de coronavirus aceştia sunt tot mai greu de găsit.

Peste 90% din rezervări au fost anulate de către turişti, iar unii hotelieri deja şi-au trimis angajaţii acasă, în concediu fără plată.

Şi braşovenii au anulat mare parte din călătoriile programate în afara ţării, iar pentru ei, în acest moment, planurile de vacanţă nu mai sunt o prioritate. Operatorii în turism spun că situaţia în care se află turismul este una fără precedent

Turiştii din Braşov au găsit lacătul pus inclusiv pe Biserica Neagră.

Vacanţele anulate pe bandă rulantă din cauza COVID 19 i-ar putea determina pe unii hotelieri să suspende activitatea pe o perioadă nedeterminată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Turismul românesc, grav lovit de coronavirus. Val de rezervări anulate