Meniu
Search
x

10.000 de turiști așteptați pe litoral, în ultimul weekend din septembrie

Vreme bună, briză caldă, mare tocmai bună de îmbăiat şi plajă deloc aglomerată. Ingredientele unui weekend reuşit la mare le găsiţi şi în ultima săptămână din septembrie. De altfel, aproape 10.000 de oameni vor profita de minivacanţa de alegeri pentru a da o fugă pe litoral.

De Andreea Filip la 25.09.2020, 21:26
Vezi și
  • Vremea bună și prețurile scăzute îi îmbie pe turiști să meargă pe litoral.
  • Specialiștii se așteaptă ca apa mării să fie mai răcoroasă în următoarele zile.

Doar zgomotul puternic al valurilor şi umbrele lungi trădează toamna. Dar pentru turişti, e încă o zi câştigată de vacanţă. 

Astăzi, la orele prânzului, pe litoral au fost 24 de grade Celsius, o atmosferă perfectă pentru câteva clipe de relaxare pe plajă. Apa mării a rămas caldă, are 22 de grade, perfectă pentru o baie, mai ales pentru cei curajoși.

Paula şi Ştefan ar fi venit oricum la mare în această perioadă. 

Paula: Am făcut starea civilă acum o săptămână și ne-am decis să venim la mare, să sărbătorim cumva.

Vremea va fi plăcută şi în zilele următoare, dar briza se va transforma într-un vânt puternic, motiv pentru care apa se va răci cu două-trei grade. Chiar şi aşa, hotelierii se aşteaptă la mai mulţi turişti, mai ales că elevii vor avea trei zile de vacanţă cu ocazia alegerilor locale. 

Georgiana Lazăr, manager hotel: Încă este vreme bună la mare și așteptăm să avem un weekend plin, complet ocupat pentru perioada aceasta.

Nu numai vremea, dar şi preţurile mai mici au convins turiştii să vină la mare în extrasezon. 

Sebastian Puznava, manager hotel: În această perioadă, ca și de la începutul lunii septembrie, avem pachetele Litoralul pentru toți, dar și pachetul Senior 55 care se adresează persoanelor de vârsta a treia.

De exemplu, o noapte de cazare în cameră dublă, cu demipensiune, la un hotel de patru stele costă în jur de 450 de lei prin programul Litoralul pentru toţi. Iar la trei stele, aproximativ 250 de lei. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » 10.000 de turiști așteptați pe litoral, în ultimul weekend din septembrie