Antena Meniu Search
x

50 de mii de turişti pe litoral, în minivacanța de Rusalii

50 de mii de turişti au ajuns deja pe litoral. Este şi vacanţa copiilor, iar plajele s-au umplut. Văzută de la înălţime, coasta Mării Negre arată spectaculos. Zborul cu avionul face parte din distracţia turiştilor.

de Redactia Observator

la 15.06.2019, 22:02

Vezi și

50 de mii de turişti au ajuns deja pe litoral. Este şi vacanţa copiilor, iar plajele s-au umplut. Văzută de la înălţime, coasta Mării Negre arată spectaculos. Zborul cu avionul face parte din distracţia turiştilor. Plătesc câteva sute de lei pentru adrenalină şi privelişti încântătoare. Din nord şi până în sud, turiştii profită de vremea perfectă. Unii spun că au găsit litoralul mai curat decât anul trecut, dar la fel de scump.

Timp de jumătate de oră, cât durează cel mai scurt zbor, litoralul este văzut altfel. De la 450 de metri altitudine, parcele de pământ se unesc într-o armonie perfectă cu marea, iar întinderea de apă pare să continue la infinit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu avionul uşor, pot avea parte de o experienţă unică chiar şi grupuri de trei persoane. Costul este de câteva sute de lei.

Odată reveniţi la sol, în Mamaia Nord, turişti se pot bucura de masaj pe plajă, de o baie în mare sau, pur şi simplu, de relaxare la soare.

Atmosfera e asigurată de valurile mării, dar şi de un DJ. În timp ce barmanii pregătesc cockteiluri speciale.

Câţiva turişti au întrecut însă măsură. Un stomatolog din Bucureşti a fost prins de poliţişti cu droguri asupra lui. Alţi turisti au fost depistaţi bauti la volan.

Zilele acestea, mulţi turişti au ales să se răcorească pe plaje cu o bere rece. În Mamaia Sud, este băutura cea mai căutată.

Cu doar 20 de lei, la împinge tava, în Mamaia Sud, turiştii au mâncat pe săturate.

Minivacanta dureaza pana luni seara. Aproape toate hotelurile sunt pline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » 50 de mii de turişti pe litoral, în minivacanța de Rusalii