Antena Meniu Search
x

Peste 25.000 de turiști, așteptati pe litoral în primul weekend din sezonul estival

Primul weekend de vară se anunţă animat pe litoralul românesc! 25 de mii de turişti se pregătesc de întâlnirea cu marea. Va fi vreme de plajă, dar şi momentul perfect pentru o minivacanţă mai ieftină.

de Redactia Observator

la 29.05.2019, 21:42

Vezi și

Primul weekend de vară se anunţă animat pe litoralul românesc! 25 de mii de turişti se pregătesc de întâlnirea cu marea. Va fi vreme de plajă, dar şi momentul perfect pentru o minivacanţă mai ieftină. În următoarele două săptămâni, hotelierii promit preţuri reduse la cazare.

E vară în Vama Veche. Apa mării a avut astăzi 20 de grade. În aer au fost 24. O zi perfectă pentru câțiva tineri din Bucureşti, dornici să facă prima baie în mare din acest an.

Doar valurile sparg acum liniştea din Vama Veche, cunoscută drept staţiunea care nu doarme niciodată.

La început de iunie vor fi temperaturi ca în luna lui "Cuptor". 28 de grade Celsius. Iar apa mării se va încălzi până la 21 de grade. O veste bună pentru cei 25.000 de turişti care vor ajunge în primul weekend al verii pe litoral.

Dacă încă visaţi la o vacanţă la mare, dar nu v-aţi ocupat de cazare, aţi face bine să vă grăbiţi. Peste 60% dintre hoteluri sunt deja ocupate, pe toată perioada verii. Sunt cu 30% mai multe rezervări faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Sezonul trecut, datorită voucherelor de vacanţă, hotelierii au avut cele mai mari încasări din ultimul deceniu. Au fost peste un milion şi jumătate de turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Stiri sociale » Peste 25.000 de turiști, așteptati pe litoral în primul weekend din sezonul estival