Antena Meniu Search
x

Halucinant! Un angajat al unei spălătorii auto din Piteşti a furat un bolid de 17.000 de euro ca să-și impresioneze iubita

A vrut să-şi vadă maşina de 17.000 de euro cum străluceşte şi a fost aproape de a nu o mai vedea deloc.

Vezi și

A vrut să-şi vadă maşina de 17.000 de euro cum străluceşte şi a fost aproape de a nu o mai vedea deloc. Un şofer care şi-a lăsat bolidul peste noapte la o spălătorie auto din Piteşti s-a trezit pieton. Angajatul care trebuie să-i redea luciul maşinii a dispărut cu tot cu ea. Şi nici măcar nu avea carnet de conducere. Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere. 

Este operaţiunea "dispari în 240 de minute". Atât i-a luat angajatului să se decidă dacă doar să spele maşina sau s-o şteargă, la volanul ei. 

Când şi-a lăsat investiţia peste noapte, la spălătoria unde se finisează zgârieturi, domnul Florin nu-şi închipuia că se va termina prost. Deşi ştia că a mai avut probleme cu legea, patronul spălătoriei avea încredere în angajatul său. 

Angajatul model ar fi plecat într-o aventură ilegală ca să-şi impresioneze iubita. Însă, poliţiştii au plecat în urmărire. 

Din fericire pentru proprietar, maşina a fost găsită şi dusă la poliţie chiar de către patronul spălătoriei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Halucinant! Un angajat al unei spălătorii auto din Piteşti a furat un bolid de 17.000 de euro ca să-și impresioneze iubita