Antena Meniu Search
x

Un băiat de 12 ani scrie poezii şi poveşti să facă rost de bani pentru operaţii

Oamenii bolnavi sunt consideraţi sfinţi de Dumnezeu, pentru că el dă boala doar celor care ştiu că pot să o ducă. Sunt vorbele înţelepte ale unui băiat de doar 12 ani. Sebi se luptă de mic cu o boală cruntă. Tetrapareză spastică. L-a ţinut până anul trecut în scunul cu rotile. Nu s-a dat bătut şi şi-a găsit alinarea acolo unde poate mulţi nu se aşteaptă. În literatură. Scrie poezii şi poveşti pe care le vinde să facă rost de bani pentru operaţii.

Vezi și

Sebi nu se teme însă de nimic. Are doar 12 ani, dar vorbeşte ca un adult. În clasa întâi a descoperit literatura şi a început să construiască o lume numai a lui, din versuri.

Le-a strâns pe toate într-o carte care l-a ajutat să câştige o luptă în faţa bolii care-l ţine prizonier într-un scaun cu rotile.

Sebi a început să păşească singur, câţiva paşi, dar mai mult de atât, merge cu cadrul şi ajutat, susţinut, merge pe distanţe destul de mari. este un vis la care visăm de 11 ani, a spus mama lui Sebi, Ancuţa Iuliana

Sebi nu s-a oprit aici. A pus din nou mâna pe stilou după o întâmplare mai puţin fericită.

Broasca ţestoasă pe care a pierdut-o a pornit într-o aventură în paginile volumului To be or not to be To by. Nu singură.

Toby s-a mai întâlnit cu un iepure curajos şi cu grivei. Apoi a văzut lumina tiparului. Cartea a fost lansată aseară.

Sebi are acum o nouă broască ţestoasă pe care a botezat-o Moby, după celebra balenă albă. Şi cine ştie poate într-o zi şi ea va ajunge un personaj celebru. Deşi greu încercat de boală, Sebi încă îndrăzneşte să viseze.

Şi ar vrea să plece şi el într-o aventură. Iar noi îl putem ajuta să o facă. Nu trebuie decât să-i cumpărăm cărţile.

Sau să facem o donaţie într-unul dintre conturile deschise de părinţii săi. Sebi trebuie să facă o nouă operaţie în această primăvară, iar pentru asta are nevoie de bani.

RO44BPOS34103564828RON01, titular Cont Banc Post Crăciun Constantin Eugen

RO 78 RZBR 0000 0600 1263 1105, titular Cont Raiffeisen Crăciun Ancuţa Iuliana. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un băiat de 12 ani scrie poezii şi poveşti să facă rost de bani pentru operaţii