Antena Meniu Search
x

Dispărut fără urmă! Un copil de 16 ani a fugit de acasă după ce părinții lui s-au despărțit. Mesajul cutremurător al adolescentului

"Nu mă întorc decât dacă vom fi din nou împreună!" Aşa sună mesajul cutremurător al unui adolescent de 16 ani din Ilfov către părinţii lui. Ştefan a fugit de acasă, măcinat de gândul că mama şi tatăl lui s-au despărţit.

Vezi și

"Nu mă întorc decât dacă vom fi din nou împreună!" Aşa sună mesajul cutremurător al unui adolescent de 16 ani din Ilfov către părinţii lui. Ştefan a fugit de acasă, măcinat de gândul că mama şi tatăl lui s-au despărţit.

Pe o coală de hârtie, lăsată mai apoi la vedere în casă, un copil de 16 ani le cere părinţilor să se împace.

Ştefan nu a suportat gândul că cei care l-au crescut până acum se despart pentru totdeauna.

Ieri, când nu era nimeni acasă, a fugit şi nu s-a mai întors. Tatăl său a mai găsit doar scrisoarea.

De un an, Ştefan locuieşte cu tatăl său într-o comună din apropierea Capitalei. La mii de kilometri distanţă, în Londra, au rămas mama şi fratele lui mai mare. O familie separată de neînţelegrile dintre părinţi.

Ştefan e doar unul dintre miile de copii care asistă, zilnic, la neînţelegerile dintre părinţi.

Ştefan are 1,75 m înălţime, este corpolent şi are o cicatrice pe piciorul stâng. Cine îl vede sau are informaţii despre el este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de Poliţie.

Mama adolescentului este deja pe drum, spre România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dispărut fără urmă! Un copil de 16 ani a fugit de acasă după ce părinții lui s-au despărțit. Mesajul cutremurător al adolescentului