Antena Meniu Search
x

Un băieţel de doi ani a căzut de la etajul doi al unui bloc din Capitală

Un băieţel de doi ani din Capitală a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a prăbuşit de la etajul unu al unui bloc direct pe o placă de ciment. Copilul era acasă cu mama lui însă femeia l-a scăpat o clipă din ochi.

Vezi și

Un băieţel de doi ani din capitală a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a prăbuşit de la etajul unu al unui bloc direct pe o placă de ciment. Copilul era acasă cu mama lui însă femeia l-a scăpat o clipă din ochi.

Din păcate, a fost de-ajuns. Doar o clipă, o clipă s-a întors săraca. A fost însă de-ajuns să se-ntâmple nenorocirea. Curios să vadă ce se întâmplă afară, copilul s-a aplecat pe geamul deschis şi a alunecat 4 metri în gol. Femeia făcuse imprudenţa să-l lase pe cel mic lângă fereastră în timp ce-l îmbrăca pe frăţiorul lui mai mare. Când a întors privirea a cuprins-o groaza. 

Îi pregătea să plece cu ei. Unul la grădiniţă, unul îl ducea nu ştiu unde şi pleca la serviciu săraca. 

Băieţelul de doar doi ani se juca la geamul apartamentului de la etajul întâi al acestui imobil. De-acolo a căzut în curtea interioară a imobilului.

Vecinii au fost treziţi de ţipetele disperate ale femeii.

Copilul a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca. În cădere, se lovise cu capul de placa de beton unde locatarii şi-au amenajat o terasă.

Dacă cădea pe umbrelă, mai atenua un pic umbrela. Dar n-a căzut pe umbrelă, a căzut direct pe ciment.

După investigaţii amănunţite, băieţelul va fi transferat la Spitalul de Pediatrie. Anchetatorii urmează să stabilească dacă mama poate fi acuzată de neglijenţă sau a fost un accident nefericit. Vor analiza şi imaginile de pe camera de supraveghere aflată chiar la geamul de unde s-a prăbuşit copilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Un băieţel de doi ani a căzut de la etajul doi al unui bloc din Capitală