Antena Meniu Search
x

Un băieţel din Suceava, salvat de mamă dintr-un accident rutier

Un băieţel de un an şi jumătate din Suceava trăieşte şi va creşte mare pentru că mama lui i-a dat viaţă, pentru a doua oră

Vezi și

Un băieţel de un an şi jumătate din Suceava trăieşte şi va creşte mare pentru că mama lui i-a dat viaţă, pentru a doua oră

Pe caldarâm, câţiva medici încearcă să repornească inima Silviei. Cu preţul propriei vieţi, şi-a protejat copilul de moarte. Acasă o mai aşteaptă două fetiţe, de 6 şi de 8 ani.

La doi metri distanţă, alţi medici îl resuscitează pe cumnatul ei. Bărbatul în vârstă de 52 de ani se grăbea să ajungă la Institutul Inimii din Târgu Mureş. Juca rolul tatălui, pentru nepotul lui. Tatăl adevărat a murit cu puţin timp înainte ca băieţelul să se nască.

Inimile celor doi n-au mai pornit, însă. Doar Florin a supravieţuit. Are un an şi jumătate şi va creşte mare. Datorită mamei lui, care i-a dat viaţă, a doua oară. L-ar fi strâns cu putere la piept, atunci când a văzut că maşina se îndreaptă cu viteză spre TIR.

Băieţelul plecase de acasă, din Suceava, azi-noapte. Dis-de-dimineaţă, în localitatea mureşeană Lunca, unchiul lui ar fi aţipit la volan. Femeia era contabil la primăria din Izvoarele Sucevei şi fusese căsătorită de două ori. Ambii soţi au murit, însă. Aşa că cei trei fraţi vor rămâne, cel mai probabil, în grija rudelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un băieţel din Suceava, salvat de mamă dintr-un accident rutier