Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit după ce s-a prăvălit cu tractorul în albia unui pârâu

Un tractor în care erau un bărbat şi nepotul său de 11 ani s-a prăvălit în albia unui pârâu. Şapte metri a căzut în gol utilajul. Şoferul n-a mai avut nicio şansă. Copilul însă a scăpat ca prin minune

Vezi și

Un tractor în care erau un bărbat şi nepotul său de 11 ani s-a prăvălit în albia unui pârâu. Şapte metri a căzut în gol utilajul. Şoferul n-a mai avut nicio şansă. Copilul însă a scăpat ca prin minune

Rănit şi speriat, a fugit până acasă să spună familiei ce s-a întâmplat. Un drum de peste doi kilometri. Acasă l-au găsit medicii după ce au pronunţat decesul unchiului său.

În zadar au încercat medicii să-l readucă la viaţă pe bărbat. Inima lui nu a vrut să mai bată. 

Viteza, culmea, i-ar fi adus sfârşitul, spun vecinii. Omul a plecat cu tractorul, însoţit de nepotul său de numai 11 ani, dar plimbarea lor s-a terminat în albia unui pârâu.

Utilajul a căzut în gol de la şapte metri înălţime. Impactul i-a fost fatal şoferului. Nepotul acestuia însă a avut zile. Băiatul de 11 ani a ieşit singur din cabina tractorului distrus, după ce a spart un geam. A încercat să-l scoată şi pe unchiul său, dar nu a putut.

Vizibil speriat şi rănit, copilul a plecat acasă. Să le spună tututor ce s-a întâmplat. La scurt timp zona a fost împânzită de medici şi de pompieri. Minute în şir s-au chinuit pompierii să-l scoată pe şofer din cabina tractorului.

Medicii n-au mai putut face nimic pentru el, aşa că s-au dus acasă la nepotul său şi l-au luat pe băiatul de 11 ani la spital. Starea acestuia este bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a murit după ce s-a prăvălit cu tractorul în albia unui pârâu