Antena Meniu Search
x

Un bărbat din judeţul Vaslui a ajuns să cântărească 250 de kilograme

Un bărbat din judeţul Vaslui trece prin momente cumplite. A ajuns să cântărească nu mai puţin de 250 de kilograme. Coşmarul a început în urma unei perioade complicate, în care s-a lăsat pradă depresiei

Vezi și

Un bărbat din judeţul Vaslui trece prin momente cumplite. A ajuns să cântărească nu mai puţin de 250 de kilograme. Coşmarul a început în urma unei perioade complicate, în care s-a lăsat pradă depresiei

Este acum un munte de om care riscă în orice moment să se prăbuşească. A încercat să se opereze dar este imposibil. Nu are un loc de muncă, nu este asigurat, aşa că ar trebui să plătească undeva la zece mii de euro. Asta în condiţiile în care familia abia supravieţuieşte de pe o zi pe alta.

Viaţa a devenit o povară mult prea grea pentru acest bărbat din localitatea Codăeşti. De fiecare dată când pune capul pe pernă, se teme că nu se va mai trezi. Se sufocă în somn.

Pe la 20 de ani omul a început să piardă lupta cu greutatea. Avea atunci 88 de kilograme şi se putea lua la întrecere cu oricine. Acum, orice pas i se pare un chin.

Când priveşte fotografiile din tinereţe, ochii i se umplu de lacrimi.

În ultimii cinci ani lucrurile au devenit de nesuportat. A luat 180 de kilograme.

A ţinut cure peste cure. Toate eforturile au fost în zadar. E prea sărac să ţină un regim strict.

Soţia a plecat la muncă în Italia. Cu ce câştigă acolo abia reuşeşte să îi întreţină pe cel şi pe cei doi copii. În lipsa ei, mama şi soacra au grijă de bărbat.

Singura soluţie este o intervenţie de micşorare a stomacului. Însă nu se poate face în orice spital deoarece mesele de operaţie nu rezistă la o asemenea greutate. Mai mult, costă enorm. 5.000 de euro. Dar e nevoie de încă atât pentru operaţia estetică. Pentru că nu este asigurat, bărbatul trebuie să plătească.

România ocupă locul trei în Europa în clasamentul supraponderalilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din judeţul Vaslui a ajuns să cântărească 250 de kilograme