Antena Meniu Search
x

Trăieşte din mila oamenilor, dar doarme la hotel şi are BMW la scară

Se întâmplă la Piteşti unde un tânăr stă la semafoare şi trăieşte din mila celor darnici. Şi trăieşte pe picior mare! Câştigă lunar vreo trei salarii medii. Poliţiştii l-au dus astăzi la secţie. Nu că prinţul creşetor nu ar mai fi ajuns acolo până acum.

Vezi și

La prima vedere, tânărul de 25 de ani, într-un picior şi îmbrăcat sumar, ar impresiona pe oricine. Mai ales când jură că trăieşte pe stradă şi că nu are ce să mănânce. Şi aşa strânge chiar şi sute de lei zilnic.

Aşa se face că tânărul a făcut o mică avere din cerşetorie.

Este o persoana destul de instarita. este posesorul unui bmw seria 5 din 1993. Este modificat sa poata conduce. Este din Filiasi si vine la cersit la Pitesti cu masina, spune unul dintre cei care s-au obișnuit să-l vadă. 

Vine în fiecare dimineaţă. Parchează într-o zonă centrală a Piteştiului, îşi lasă hainele înăuntru şi apoi trece la treabă. Iar din când în când, se întoarce la maşină pentru a se încălzi.

De afacerea lui au aflat şi poliţiştii care l-au condus la secţie pentru a-l amenda. Aşa au aflat că are de fapt nu una ci două maşini înmatriculate pe numele lui, dar şi o alta înscrisă în Bulgaria.

Nici locuinţa bărbatului nu este una la îndemâna oricui. Tânărul se cazează cu zilele într-un hotel din Piteşti alături de o femeie.

Poliţiştii locali spun că tânărul n-a fost întodeauna cerşetor. A lucrat la o firmă de calculatoare, iar după ce a suferit un accident în care şi-a pierdut piciorul, a fost dat afară.

Bărbatul a fost amendat de zeci de ori pentru cerşetorie, dar nu a plătit niciodată.

Agenţii vor să ceară acum autorităţilor să îi retragă ajutorul social pe care îl primeşte ca persoană cu handicap

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Trăieşte din mila oamenilor, dar doarme la hotel şi are BMW la scară