Antena Meniu Search
x

Un elev din Pitești, preocupat de fericirea lui și a colegilor, i-a transmis învățătoarei o solicitare specială

Un elev de școală primară din Pitești și-a rugat învățătoarea, printr-o solicitare scrisă, să nu le mai dea teme în zilele de vineri, ”acest lucru fiind benefic pentru fericirea copilului”.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.09.2020, 11:49

  • Copilul i-a cerut învățătoarei sale să nu le mai dea teme în zilele de vineri, pentru că asta i-ar face fericiți.
  • Impresionată de gestul copilului, învățătoarea din Pitești i-a aprobat „solicitarea” și a postat totul pe Facebook.

Impresionată de felul în care copilul a ales să-și spună opinia, învățătoarea i-a aprobat solicitarea ... „cel puțin pentru vinerea asta”.

Solicitarea elevului: „Doamna Învățătoare, Subsemnatul Ștefan G., vă rog, în calitate de elev al dumneavoastră, să nu ne dați vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”.

Copilul i-a cerut învățătoarei să nu le mai dea teme pentru weekend

„Se aprobă! Motivarea este FOARTE TARE!”, a fost răspunsul învățătoarei Danei Tufeanu pe solicitarea scrisă a elevului Ștefan, publicată apoi pe pagina ei de Facebook.

Învățătoarea scrie că ea își încurajează elevii să își spună opinia și că va lua în calcul, în această săptămână, să respecte rugămintea elevului care ține la fericirea lui și a colegilor lui.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Un elev din Pitești, preocupat de fericirea lui și a colegilor, i-a transmis învățătoarei o solicitare specială