Antena Meniu Search
x

Un hotel de gheaţă de o frumuseţe rară şi-a deschis porţile la Bâlea

Un obiectiv turistic inedit ne aduce în centrul atenţiei europenilor. Hotelul de gheaţă de la Bâlea a fost inaugurat cu mare fast.

Vezi și

Ambasadorul Chinei în România împreună cu ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Maria Grapini, au tăiat panglica în aplauzele mai multor personalităţi.

A fost, totodată, debutul unui program de promovare a Munţilor Făgăraş.

Odată ce panglica a căzut, toţi invitaţii au fost liberi să descopere fiecare încăpere a hotelului. Apoi, naistul Nicolae Voiculeţ şi actorul Constantin Chiriac au oferit un spectacol de muzică şi poezie.

Evenimentul a avut-o în centrul atenţiei şi pe Excelenţa Sa Yuzhen Huo, ambasadorul Chinei în România.

Iniţiativa i-a venit ministrului delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Maria Grapini, care şi-a dorit să atragă atenţia asupra Munţilor Făgăraş, odată cu deschiderea noului obiectiv turistic.

Hotelul dispune de un restaruant şi un bar unde câteva personalităţi ale României au ciocnit deja câte un pahar cu bătură.

Este a şaptea oară când în România a fost construit un astfel de hotel. Turiştii au la dispoziţie 12 camere cu pat dublu, un restaurant dar si un bar de gheaţă. Deocamdată, toate încăperile sunt rezervate de către un grup de turişti englezi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un hotel de gheaţă de o frumuseţe rară şi-a deschis porţile la Bâlea