Antena Meniu Search
x

Aveţi grijă cui îi deschideţi uşa! O bătrână a rămas fără 24.000 de lei

Femeia de 88 de ani a rămas fără 24 de mii de lei, după ce trei femei i-au ciocănit la uşă cu câteva produse de vânzare.

Vezi și

Nu i-au vândut nimic bătrânei. În schimb, ele au plecat cu trei plicuri grele. Au lăsat-o pe bătrână fără tot ce reuşise să strângă de-a lungul timpului.

Bătrânii şi copiii sunt cele mai uşoare ţinte. O ştiu poliţiştii. O ştiu şi mai bine hoţii. Care acţionează în consecinţă. O femeie de 88 de ani, din Alba a rămas în câteva minute fără averea strânsă în ani de zile.

Metoda e deja clasică. Trei femei i-au bătut la uşă cu pretextul că au să îi prezinte diverse produse. În timp ce una a ţinut-o de vorbă, celelalte au cotrobăit până au găsit banii.

Şi-au început să-i cotrobăie femeii prin sertare şi dulapuri. În timp ce una dintre femei o ţinea de vorbă, furându-i atenţia cu produsele, în bucătărie.

Abia când a văzut harababura din casă, bătrâna a dat alarma. Agenţii au reuşit, momentan, să dea doar de urma uneia dintre femeile care-ar fi prădat casa bătrânei şi au reţinut-o.

Poliţiştii încearcă să dea de urma şi a celorlalte două hoaţe. Bătrâna speră doar să îşi primească banii înapoi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Aveţi grijă cui îi deschideţi uşa! O bătrână a rămas fără 24.000 de lei