Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un patron din Braşov a pus lacăt pe parcarea luată de la Primărie

În centrul istoric al Braşovului, proprietarul unui hotel a pus lacăt la propriu pe o parcare, concesionată de Primărie. Gestul lui i-a revoltat pe localnici.

de Redactia Observator

la 25.08.2018 , 01:37

În centrul istoric al Braşovului, proprietarul unui hotel a pus lacăt la propriu pe o parcare, concesionată de Primărie. Gestul lui i-a revoltat pe localnici. Terenul se află foarte aproape de o maternitate şi de o zonă de promenadă, unde sunt puţine locuri de parcare. Pentru că bariera este ilegală, poliţia a decis să fie desfiinţată.

O barieră cu lanţ şi lacăt, dincolo de care poţi trece doar dacă primeşti o cheie de la proprietarul unui hotel din apropiere. Cândva o parcare publică, terenul concesionat de consilierii locali este acum închis şi gol. 

Un sfert dintre locurile din aceasta parcare publica au fosta locate de Primarie pentru clientii unui hotel, desi in apriopierea se afla o maternitate si una din zonele de promenada din oras.

Vezi și

Mai ales că, potrivit unui regulament aprobat tot de consilierii locali, hotelurile, bazele sportive sau sălile de spectacol care solicită locuri de parcare trebuie să fie amplasate la cel mult 50 de metri de terenul concesionat.

Nu este nici legal, recunosc chiar autorităţile. 

Daniela Ion, reprezentant Primăria Braşov: "În urma controlului efectiat de Poliţia Locală, aceştia mi-au comunicat că bariera nu e legală si aui fost date dispozitii de demolare."

Tot Poliţia va stabili dacă proprietarul hotelului va fi amendat. Căutat de repoterii Observator, acesta nu a dorit să comenteze situaţia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Un patron din Braşov a pus lacăt pe parcarea luată de la Primărie